Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A Whiskynek milyen íze van?...

A Whiskynek milyen íze van? A Camparynak milyen íze van?

Figyelt kérdés
Campary asszem keserű.

#ital #whiskey #Campary
2021. máj. 7. 23:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A whysky nagyon sokféle lehet. Füstös, lágy, édes, stb.
2021. máj. 7. 23:40
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
A whisky-nek borzasztó, a Campari pedig förtelmes íze van.
2021. máj. 7. 23:41
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
A whysky egy italfajta. Van belőle több ezer. Mindet kóstoltad, vagy hogy tudod kijelenteni, hogy borzasztó íze van?
2021. máj. 7. 23:47
 4/8 TotoJTD ***** válasza:
41%
A Whiskey nem a Jack Daniels meg Jim Beam feleknel kezdodik.
2021. máj. 8. 05:36
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
#3, A több ezer whisky fajtát kóstold végig te, én kóstoltam 5 fajtát, számomra borzasztó íze van, ezen ne is vitatkozzunk! A Campari pedig förtelmes. Pontozd le a véleményem nyugodtan, aztán igyál egy whisky-t, mert megérdemled!
2021. máj. 8. 11:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ötös mi bajod? Ha az 5 legszarabbat kóstoltad, honnan tudod, hogy a többi nem jó? Nekem tök mindegy, hogy iszol e whoskyt vagy nem, de ilyen nincs, hogy egy italfajta szar, amiből 5 fajtát kóstoltál.
2021. máj. 9. 02:12
 7/8 Phoney ***** válasza:
100%
És persze az "én kóstoltam 5 fajtát" valszeg azt takarja, hogy 2 whiskyfajtából kóstoltam 5 olcsó márkát, ami még a saját gyártója szerint is arra való, hogy üdítővel keverd.
2021. máj. 9. 07:06
 8/8 anonim ***** válasza:

#2, #5:

Ha nem tetszik nem kell inni, de ezzel nem segítesz a kérdezőnek.

A whiskyből van lágy, fahéjas ízű, és olyan is, ami már-már olyan, mintha füstös alkoholt innál, szóval nagyon széles a skála.

A Campari-t jól írtad: édes-keserű fűszeres.

2021. máj. 19. 16:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!