Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Valami jó piát tudok ajánlani...

Valami jó piát tudok ajánlani (többi lent)?

Figyelt kérdés

Tudtok valami jó minimum 30% os piát ajánlani ami

1. finom

2. 7dl ne kerüljön többe belőle 2000Ft-nál! Nem tudom milyen a jó nem ittam még sokféle piát és azokból is állatában csak olcsót rosszízűt!

2010. aug. 22. 21:24
 1/10 anonim ***** válasza:
hát az ár miatt ennyi pénzért csak gyenge minőséget kapsz, Pl: fütyülős mézes akármik /de az szezsesital/, viszont vannak mézes pálinkák amik 3000 körül vannak de megéri PL: Zsindelyes mézes meggy
2010. aug. 22. 21:44
 2/10 Phoney ***** válasza:

2000-ből leginkább vodkát lehet venni.

Vagy Fütyülőst, mondjuk van, akinek nem jön be (pálinkás-finomszeszes likőr, szerintem iható.

Vagy olyan krémlikőrt, amiben van whisky/brandy is (lásd címke), 2000 körül már vannak finomabbak.

Más égetett szeszt (rum, brandy, whisky) ennyiért inkább ne. Finomszesz csak akkor legyen a címkén, ha likőrről van szó.

Lehet, hogy a Hubertus is ízlene, bár Jónak nem nevezném.

2010. aug. 22. 21:46
 3/10 anonim ***** válasza:

5dl royal vodka 150-200 g aszalt áfonya/meggy + némi virágméz

fogsz egy tiszta üveget, 1/3-ig megtöltöd áfonyával vagy meggyel...felöntöd annyi mézzel, hogy ellepje a gyümölcsöt, majd felöntöd a vodkával...lezárod, összerázod és naponta megrázod egyszer-kétszer ...két-három hétig hűtőben érlelni kell

2010. aug. 22. 21:46
 4/10 anonim ***** válasza:

[link]

royal vodkából

2010. aug. 22. 21:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha még 500 forintot rászánsz, akkor 2500-ért vehetsz a Tescoban nullahetes Bols vodkát, minőségben alázza a Kalinkát, meg a Royalt.
2010. aug. 23. 02:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Goslings fehérrum old custer rum, esetleg aranyhajó, vagy győri White Rum
2010. aug. 23. 13:54
 7/10 Phoney ***** válasza:

Az olcsó rumokkal vigyázz, a fentiekből 2-t kóstoltam és magában a gyomrom kifordul tőlük. Ja és másnap sokkal hülyébb vagyok tőle, mint bármi mástól, kétszer is benéztem vele.

Grognak elég jók. (0,5-1 dl rum + 2 dl forró, jó cukros limonádé, esetleg kis fahéjjal.)

2010. aug. 23. 15:19
 8/10 anonim ***** válasza:

egy jó keverék:

1dl diólikör

1dl vodka

összeöntöd 3dl pohárba, rányomsz kevés tejszínhabot, alapos keverés után fogyasztható.

ízre hasonlít a krémlikőrökhoz, de jóval nagyobbat üt...

2010. aug. 27. 12:50
 9/10 anonim válasza:
Én a Metaxát ajánlom, nagyon finom, tonikkal vagy gyömbérrel,és tutira hatásos!:D 2300 ft most 7 dl az Auchanban, de mondjuk mi az Asia centerben szoktunk piát venni,mert ott nagyon olcsók! Pl. 1 literes Jim beam 3200.:D
2010. aug. 27. 19:32
 10/10 anonim válasza:
Hogy lehet meginni a Royált?Imádom a vodkát,de ha annak csak a szagát is megérzem az ebéd egyből felköszön anélkül h ittam volna elötte,de Kalinkától vagy a Finlandiától,de akár a neve nincs csöves vodkától nincs igy bajom.
2010. aug. 27. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!