Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kóstoltátok már a barackos...

Kóstoltátok már a barackos royal vodkát? Ízlett?

Figyelt kérdés
Ma delutan azt fogunk inni , es kivancsi vagyok kinek hogy ízlett.

2021. ápr. 17. 09:52
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja es szerintetek ha csak ezt iszom uditovel , energiaitallal , kevesbe leszek masnapos mintha sorrel innam?
2021. ápr. 17. 09:53
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszett. amúgy ne keverd, vodkát maximum más alkoholmentes itallal idd, akkor nem leszel másnapos. semmilyen más alkoholos piát ne igyál aznap
2021. ápr. 17. 10:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Oke koszi ! Nagyon erezni a vodka ízt amugy? Jo par eve sima royalbol megittam fel litert es ossze hanytam magam. Azota a szagatol is rosszul vagyok. Édes azert valamennyire?
2021. ápr. 17. 10:16
 4/8 anonim ***** válasza:
igazából ha nem akarsz másnapos lenni, akkor jó dolog hányni :D kiürül belőled az alkohol mielőtt másnapot okozna
2021. ápr. 17. 10:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem unokahugom szokta inni, 1x megkostoltam, sztem finom. Igaz h en ferfi letemre a noi lottyoket jobban szeretem.
2021. ápr. 17. 11:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Elég kellemes íze van, magában is lehet inni. Én személy szerint egy 0.2-tes üveggel kortyolgattam el a múltkor két doboz sörrel kísérve.
2021. ápr. 17. 11:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Sokak szerint szar, de nekem a mogyorós jött be a legjobban.
2021. ápr. 17. 20:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Megkóstoltam, de nekem nem ízlett. Ezen annyira nem lepődtem meg, igazából egyetlen ízesített vodka sem ízlett még, talán az egy Finlandia - lime-ot kivéve. Ha vodkát iszom, akkor az biztosan olyan, ami nem ízesített.
2021. ápr. 17. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!