Melyik a kedvenc, nem kézműves söröd?
Figyelt kérdés
Nálam most a DAB, a pécsi prémium pils, meg a pilsner pörög a legjobban.2021. ápr. 15. 11:33
11/18 anonim válasza:
Nem vagyok alkesz, de azért legyen kellően erős (minimum 5%), és ízre is finom! A DAB-ot én is szeretem, azon kívül még több kedvencem is van:
Borsodi Mester
Borsodi Bivaly
Soproni 1895
Dreher IPA
Beck's
Gösser
Zipfer
Stella Artois
Carlsberg
Kronenbourg 1664
Asahi
Peroni
Faxe 10%
Faxe Royal
A Leffe kézműves vagy nem? Mert amúgy még az is!
13/18 A kérdező kommentje:
Igazabol nem kezmuves sor alatt olyanokat ertettem amit egy sima sparban vagy tescoban is meg tudsz venni. A chimay meg a smithwick nem ilyen 😊
2021. ápr. 16. 10:55
14/18 anonim válasza:
Chimay mondjuk van Auchanban is. Leffe is van már kb bárhol. :)
De értelek, nagyüzemi láger sörre gondolsz.
16/18 anonim válasza:
Zipfer
Becks
Radeberger
A Borsodi Mester-t is szeretem
Mostanában a Dreher IPA is izlik, azt is szoktam venni
Általában az aromásabb, keserűbb testtesebb söröket kültiválom
És persze ne legyen qwa drága, mert a 5-600 forintos 3 decis sörökből nagyon szegényen jönnék ki hó végére:D
18/18 anonim válasza:
#11-es vagyok. 3 deciért 5-600 Ft kézműves sörben egész jó árnak mondható, mivel az kissé másabb, de lagerben eleve qwa drága! Lagerben inkább 5 deciért 330 Ft a felső határ, ami még elfogadható árnak mondható!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!