Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi legyen? *Többi lent*

Mi legyen? *Többi lent*

Figyelt kérdés
Nagybátyámhoz megyek tavaszi szünetben, és azt mondta, hogy hogyha megyünk az apjához, inni fogunk végre együtt. Viszont még nem voltam se házibuliba, semmilyen discoban, főleg a helyzetre tekintve. Eddig 1x rúgtam be tavaly szilveszterkor, és csak pezsgőt, csokilikört, illetve vodkanarancsot ittam, és az már nagyon kiütött, annyira hogy rendes lassan beszéltem :D Szóval a lényeg annyi hogy félek elmenni oda inni, mert még nem tudom a határaimat se, meg hogy mennyire birom a rövideket, stb.. Unicumot már ittam, de az visszajött ám :DD Meg nagybátyám apját, illetve rokonjait sem ismerem annyira.

2021. márc. 28. 01:11
 1/3 anonim ***** válasza:
62%

hogyhogy nem ismered nagybátyád apját? ő lenne a nagyszülő.

az ivásra: minden 2. vagy 3. körbe szállj be csak, ha rövideztek. egyél előtte is rendesen, meg ha lesz kaja, közben is eszegess, ha mást nem is, valami sósakat.

2021. márc. 28. 07:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne keverd az italokat, csak egyfélét igyál!
2021. márc. 28. 09:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyára az "öregek" majd figyelnek rá,hogy ne idd túl magad.
2021. márc. 28. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!