Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Egy 18 évesre milyen hatással...

Egy 18 évesre milyen hatással van 3 pohár pezsgő?

Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 10:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
25%
Semmilyen. Illetve jobb esetben mámorító ízvilág élvezete pár percig és ennyi.
2021. márc. 18. 10:45
 2/15 anonim ***** válasza:
86%

Lány, fiú?? Hány kg?? Szokott inni?? Bírja??

18 éves koromba 3 üveggel is ittam, nem pohárral, néha akkor se ütött meg.

Volt olyan ismerősöm akit 1 pohár is megütött.

Annyi alapján, hogy 18 nem lehet saccolni. Az se mindegy mennyire fáradt, evett-e előtte, gyógyszert szed-e, cukros dolgot evett vagy ivott-e előtte.

2021. márc. 18. 10:56
 3/15 anonim ***** válasza:
35%
Nem kölyökpezsgőről beszéltek.
2021. márc. 18. 11:23
 4/15 anonim ***** válasza:
32%

Ennyiből nehéz(lehetetlen) megmondani. Ez kb 1,5-2 sörnek felel meg. Már, persze ha a pohár 1 dl-t jelent ahogy azt illik pezsgőnél és nem egy vizespohárnyit.

Aki bírja, az talán meg sem érzi, de azért már egy kicsit szélesebb a mosolya. Aki nem bírja, az sem rúg be tőle, de azért megérzi, hogy a "fejébe szállt" az alkohol és kelhet neki egy óra mire kimegy belőle annyira, hogy teljesen jól legyen.

2021. márc. 18. 11:39
 5/15 anonim ***** válasza:

Leginkább attól függ mennyire van hozzászokva, de ezen kívül is még sok dologtól, 2-es jól összeszedte a lényeget!

Amúgy ha 1 pohár mondjuk másfél deci, akkor az azért, majdnem fél liter pezsgő, aki nem szokott inni, azt rendesen megnyomja ennyi pia.

Mondjuk a pezsgőre jellemző, hogy hamar üt, de hamar múlik is a hatása.

2021. márc. 18. 12:09
 6/15 anonim ***** válasza:
23%

3 üveg pezsgő az 6 deci 40%-os tömény vagy 4,5 liter 5%-os sör. Az a masszív alkeszokat is megüti. Hagyjuk a kamut a nagyfiúkról, akik 15 liter töményet isznak reggelire és büszkék is rá.

3 deci pezsgő az egy erősebb sörnek felel meg, berúgni nem fog tőle, max becsípni.

2021. márc. 18. 12:15
 7/15 anonim ***** válasza:
17%

Nem is vagyok ra büszke, de voltam masszív alkesz. Ez hogy leírod, hogy 6deci 40%-os tömény... Hát picit hülyén hangzik. 12 feles kb a bolti fütyülősből. Az minden csak nem tömény. Ha edzésben van az ember, nem fáradt, eszik is előtte meg minden, akkor pl 10 sör pl 5-8 óra alatt szerinted lehetetlen?? Vagy 10-15 feles háziból??

Ittál te már életedben??

Direkt nem mentem bele, hogy mikor 3 üveg pezsgő lecsúszott, utána még neki álltam pálinkázni, meg borozni. Jó, a savam utána majdnem megölt, de ha az ember tényleg masszív alkoholista, annál nem kottyan meg az ilyen. Főleg akiknél jól tolerálja a szervezet.

Én is bírtam régen. Egyszer volt alkohol mérgezésem is, akkor nagyon túltoltam. Azóta hidd el én se bírom úgy. Egy ízesített sör is képes megütni. De az nem tudom miért hihetetlen, hogy valaki bírja a piát és nem szörnyülködik el, hogy jézusom 12 felesnyi bolti "pálinka"??? Hát az lehetetlen egy embernek...

2021. márc. 18. 12:24
 8/15 anonim ***** válasza:
32%
Mondom, ne kamuzz. 6 deci tömény az rengeteg, akárhogy magyarázod. Ha az neked nem elég, akkor alkoholista vagy és kész. Ne legyél ilyen büszke erre.
2021. márc. 18. 12:25
 9/15 anonim ***** válasza:
34%

Mondtam hogy az voltam. Utána volt az alkoholmérgezésem. Azóta nem is bírja a szervezetem. Már pár éve nem iszok. De a 18 éves kor volt a kérdés. Akkor még benne voltam az iparban.

Reggelt is rumos kávéval indítottam akkoriban. Ha nem volt valamennyi a szervezetemben, akkor nem is volt jó a közérzetem. Egy minimális alkohol szintet fenn kellett tartanom. Nem vagyok büszke rá, de volt ilyen is.

De attól még bárhogy bizonygatod ez hogy nem lehet meginni 10 sört egy este alatt, attól még nem lesz igaz. 12 feles se lehetetlen csak azért mert te nem bírod.

De egy mázsás embernek, aki edzésban van, tudja hogy kell inni annak nem lehetetlen, sőt sokaknál hétvégi rutin.

2021. márc. 18. 12:33
 10/15 A kérdező kommentje:
175cm, 60kg, fiú, nem szedek gyógyszereket, nem ittam még szinte semmilyen alkoholt.
2021. márc. 18. 12:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!