Hordós sör csapolása?
Figyelt kérdés
Haverom születésnapjára (még bőven nem most lesz, csak már elkezdtünk ötletelni, kerek év lesz) egy hordó sörrel (is) szeretném meglepni. Kedvenc söre, nem egy kommersz fajta, ritkán tud ilyet inni. Én viszont nem értek annyira ezekhez a dolgokhoz - mit kell venni hozzá, hogy tudjunk csapolni? Jól jönne egy kis segítség. Parti hordós kiszerelésben nem találtam, csak ilyen egyszerű fém hordóban, amihez gondolom még kellene valami. Előre is köszi a válaszokat.2021. márc. 8. 16:36
1/6 anonim válasza:
Most kezdtem bele a sörfőzésbe úgyhogy nem mondom 100-ra, de ha nincs az alján csapoló, mint a party hordókon vagy a tetején, mint a heinkekennek akkor sörfőző boltoknál tudsz venni mini keg csapoló cuccokat. Kell hozzá maga a csap, az átalakító és
2/6 anonim válasza:
Ha ilyen nagykereskedelmi forgalomban kapható, eredetileg kocsmáknak szánt hordóról van szó, akkor van egy rossz hírem. Kell hozzá egy sörcsap, ami bőven drágább, mint a hordó sör.
3/6 anonim válasza:
Ha tényleg nincs rajta ilyen kis csapoló sem az alján vagy a tetjén, akkor meg kell venni a csapot,a csatlakozót és a szódapatront. Ezt sörfőzőboltban akár be is lehet szerezni. Szerintem egyszeri alkalomra nem éri meg beruházni, mert csak a kifolyócsap 15 ezernél kezdődik. Azt nem tudom meg lehet e csinálni, de ha megveszed a hordót és veszel egy party hordót, áttöltöd a lőrét és már lehet is csapolni :D
4/6 anonim válasza:
Az utolsó most borra gondol?
Valami megoldás biztos van erre. Ha youtubeon rákeresel a "party fails" kifejezésre, akkor több olyan videót is találhatsz, amiben amerikai fiatalok kézen állva isszák a söröshordóból valami slagon keresztül a sört. (a végén meg hanyatt esnek)
Nekem olyan kókányolt megoldásnak tűnik, gondolom nem igényel különleges eszközöket.
5/6 anonim válasza:
"Azt nem tudom meg lehet e csinálni, de ha megveszed a hordót és veszel egy party hordót, áttöltöd a lőrét és már lehet is csapolni :D"
Ez nem igazán így működik.
Kérdező, melyik sörről van szó? Csak mert úgy tudnám milyen kegben adják ki és talán tudnék segíteni.
6/6 anonim válasza:
Beszélsz olyan vendeglátóssal akinek van mobil sörcsapja a hozzá való keg-fejjel és némi pénzért kölcsön adja.Szénsav palack is kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!