Egy kaszinóban mennyi egy sör?
2#, én sok éve járok, Magyarországon alapjáraton nem ingyenes a pia, de sokszor nem kell fizetni. Voltak olyan kaszinók és olyan időszakok, ahol alap volt, hogy a hostess lány hordta a piát folyamatosan, de mostanában nincs ilyen.
#3, Beregisztrálsz - az kötelező -, le is fotóznak, de beugró egyáltalán nincs.
Nincsen beugró, ez óriási tévhit. Ahogy mondták a regisztráció kötelező, fényképpel és adatokkal. De akár nézelődni és bemehetsz.
Nekem a pecsirol van infóm oda jártam évi 2szer 3szor.
Nem ingyen van a pia, fizetni kell érte viszont nagyon olcso. 300korul van a korsó sör, 120 körül a 3dl üdítő.
A jelenlegi jarvany helyzet és szabályozás miatt nincs most kiszolgálás, csak automata működik.
Olyan van, hogy nem kell fizetni a piaert, ha mondjuk a krupie kérdezi meg hogy kersz e valamit, ha mondjuk jattolsz neki a nyeremenybol. Ekkor szól egy hostessnek és kihozza a kért piad. Viszont ha te kersz a hostesstol akkor nyilván fizetned is kell.
Haveromek csináltak hogy buli előtt elmentek kaszinoba, jol bebasztak az olcsó sportol és közben játszottak.. A játék az persze min téten volt, pl 2000t beraktak és elpotyogtek rajta órákat. Néha nyertek néha veszítettek.
A lényeg, a kutya se kérte számon mennyit és mit játszottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!