Mikor rúgtál be először?
velem olyan sosem volt, hogy nem tudtam volna magamról, de tavaly, 18 évesen egyszer már közel voltam hozzá.
18/L
Tavaly, de akkor kemény két hónapig majdnem minden este szó szerint addig piáltam, míg be nem estem az ágyba.
Sajnos a covid miatt elvesztettem a munkámat, amit imádtam és ez nagyon megviselt.
Napközben csináltam a dolgom, vittem a háztartást, főztem, sütöttem, stb, de este fejbevágott a valóság és előkerült a vodka, vagy a gin sokszor borral keverve (titokban, persze).
Munkám továbbra sincs, viszont rájöttem, hogy ha így folytatom, akkor bsszus alkoholista leszek, úgyhogy gyorsan abba is hagytam (azóta normális szinten iszom, a párommal egy pohár bort vagy egy-egy gyenge koktélt nyáron a teraszon, időnként valami finom sört).
16 évesen a ballagásom után.
Azért a berugást ne ugy vegyük úgy, hogy nem tudtam magamról azért nem ugyanaz e kettő szerintem.
Be lehet rugni kulturáltan is, tudni kell mértékt tartani. Magadnk teszel jót vele, élvezhetőbb is, több emlék marad és másnap is sokkal kellemesebb. Probalj ne eljutni addig, hogy magadrol se tusz. Jó dolg inni meg elgedni magad, de ennyire már nem éri meg. (szerintem!)
Jó tanács!: Ha berugsz vagyis nem csak pár pohárral iszol ajánlom fél liter viz fogyasztását lefekvés előtt, extrémebb italozásnál ez 1L felé is mehet. Rengeteget fog segiteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!