Fordult elő már valakivel hasonló?
Akkor ne fogyassz többet és nem fog rádjönni a "meg akarok halni" érzet.
Együtt tudok érezni, én is atom szarul vagyok tőle, de nem iszok és nincs bajom belőle.
Én mndig brutál migrént kaptam a pezsgőtöl, akkor is ha nem ittam sokat belőle és nem is kervertem semmivel. Ergo már 10+ éve nem iszom pezsgőt, koccintásként, alkalmakkor sem, a földön nincs az a pia, ami megéri azt a szenvedést, amit nálam okoz. Egy darabig még persze próbálkoztam anno, hogy ugyan mi bajom lehet, ha csak koccintok egy decivel és amúgy száraz fehérbort iszom, hisz szőlőböl van mindkettő, de sose lett jó vége.
rengetegen nem bírják a pezsgőt, emaitt sokan nem is szeretik, neked sem lesz semmi bajod tőle, ha elhagyod, minek kísérletezgetni vele, van elég pia bőven, hogy igyál olyasmit, amit bírsz is, mert ha a rosé fajtától ennyire rosszul leszel, a többit sem fogod idővel bírni, minek akkor kísérletezni, nem kényszerít senki sem.
Mondjuk az ettől függetlenül elég általános jelenség, hogy brutál másnaposságot okoz, ha kevered valamivel, pláne ha nem csak egy pohárral iszol, hanem egy egész üveggel és mellég még mást is. Nem csodálom, hogy kidobtad a taccsot.
Nem vagyok épp absztinens alkat, de ha egy üveg pezsgőt csak úgy zárásnak megiszol az egész esti vedelés után, akkor ne lepődjél meg azon, ha másnap halni készülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!