Mit isztok szilveszterkor?Milyen italt?Milyen márkát?És mennyi a tervezett mennyiség?
Figyelt kérdés
2020. dec. 31. 01:28
2/20 anonim válasza:
Házi pálinka.
Laci bácsi márkájú.
3/20 Deák Dominik 2020 válasza:
Egy üveg gazdaságos szőlőízű kölyökpezsgőt :)
4/20 anonim válasza:
Szerintem én pezsgözni fogok az este folyamán (Törley), pár pohárral, és nem biztos, hogy fennt maradok éjfélig mivel kisgyerekünk van.
5/20 anonim válasza:
Ezt a szilvesztert megette a fene, sehova nem lehet menni, minden zárva. Vicc.
Otthon viszont nem iszom, mert azt minek. Majd főzök egy teát.
6/20 anonim válasza:
Csatlakozom a 3as válaszolóhoz. Mi is betáraztunk egy üveg szőlőízű kölyökpezsgőt 😂 Ezt a mennyiséget ketten a férjemmel együtt tervezzük meginni. Berúgunk,mint állat! 😂🤣
7/20 anonim válasza:
Csináltam saját borból pezsgőt majd délután megbontom van 10-üveggel ha sikerült 2-biztos elfogy . A többi marad új évre mivel tudok majd dicsekedni .
8/20 anonim válasza:
Pezsgő
Martini Asti van betárazva pár üveggel
Kb. fél üveggel fogok én inni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!