#11 szerintem ásd el most magad és addig örülj még ezt nem más teszi. Most öszintén??! Hogy lehet ilyen embertelenül viselkedni??! Mindenki ember! Ès azt hogy milyen ember vagy nem a börszín, származás, körülmény vagy egyéb külsö tényezök határozzák meg! Viszont te lehetsz a leggazdagabb, legszebb, legfehérebb vagy nem tudom milyen ember szerintem egy alattomos paraszt vagy!
2020. dec. 26. 22:20
12/26 anonim válasza:
Amikor Olaszliszkán agyonverték a tanárt, a gyereke szeme láttára, azok is emberek voltak? Mert nekem inkább majmoknak tűntek egy szafari parkban. Az emberek nem csinálnak ilyet ugye?
2020. dec. 26. 22:32
13/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, hogy színes bőrűek vagy valamilyen kisebbséghez tartozók vannak a reklámokban. A baj az, hogy a reklámok történeteket mesélnek, mivel manapság a márkához életérzést kell társítani, az adja el a terméket. És ezekben a történetekben mindig a fehér férfi lesz a vesztes, mivel ha a nő vagy a néger csapata veszít rátámadnak a cégre, hogy rasszista/kirekesztő/szexista/patriarchális. :D (A Heineken BL reklámban is a néger a győztes/domináns a fehér csapata pedig veszít, ahogy ismerjük a végül a fehér fiúval boldogtalan de végül a fekete oldalán boldogságot találó nő reklámjait is.) (Ja és az átlag fehér férfit bármilyen megalázó szerepbe lehet bujtatni..)
Ami a baj ezzel, hogy a társadalom számára ezt a hamis képet vetíti, ami egy idő után befolyásolni fogja az emberek gondolkodását.(A feminizmus valamelyik ága taglal hasonlót, a szociológia elfogadottként kezeli, hogy mivel a filmek/reklámok a női vezetőket ridegként/gyerektelenként ábrázolták ezért ez a kép szivárgott le a társadalomba is.)
2020. dec. 26. 23:04
14/26 anonim válasza:
Mindenki egyformán hibázik és egyformán emberként kell kezelni. Azért mert valakik ilyet tettek még nem mindenki ilyen. Ezt is mondtam hogy nem attól függ hogy milyen ember vagy hogy milyen származásù vagy. Hanem a viselkedés a fontos ami mindenkire ugyan ùgy viselkedik. Mert pl. a BLM sem azt jelenti hogy a feketék többek mint a fehérek, hanem hogy mindenki egyenlö és egyenlö bánásmódot érdemel.
2020. dec. 26. 23:04
15/26 anonim válasza:
#15 vagyok és amit írtam azt #13-nak szántam
2020. dec. 26. 23:05
16/26 anonim válasza:
Ilyen hiba a magát embernek valló létközösségben, emberi tulajdonságokat magukénak valló egyének között nem lehet. Egy majomtársadalomban talán előfordulhat, hogy a gyengébbet meglincselik, elpusztítják, de egy emberi közösségben ez elfogadhatatlan. Ebből adódóan, mindenféle rasszista feeling nélkül, az ilyen emberek számomra csak majmok egy majom társadalomban.
De mindegy, ne offoljuk szét a kérdést, mert valójában a szóban forgó reklámot nem is láttam még. Nem nézek reklámot :)
2020. dec. 26. 23:37
17/26 anonim válasza:
14. Neked üldözési mániád van. Szóval szerinted ha a fekete csapata nyer, akkor az azért van, mert az úgy pc, de ha a fehér csapata nyerne, akkor az teljesen normális lenne? Nem gondolod, hogy valami gond van az elméleteddel? Próbáltál már valaha is úgy nézni egy filmet, reklámot, hogy nem nézted a szereplők bőrszínét? Ha nem, akkor bizony komoly gondok vannak veled.
2020. dec. 26. 23:39
18/26 anonim válasza:
Kedves rasszista polgártársak, a világon él több, mint 7.5 milliárd ember, ebből kevesebb, mint 1.5 millárd fehér. Még most is elképesztően felülreprezentáltak a fehérek az élet minden területén, ne tessünk már egy reklámon hüppögni.
2020. dec. 26. 23:49
19/26 anonim válasza:
Amúgy én még nem is láttam ezt a Heinekenes reklámot,viszont az Old Spice-os tagtól már nagyon meg kéne szabadulniuk,mert elképzelhetetlenül irritáló a nagyképűsége.Amíg Terry Crews-el volt addig imádtam,mert nagyon bírom a palit,olyan vicces volt vele,de ezzel a másikkal,áá hagyjuk is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!