Ha egy héten 1x megiszok 1 deci vodkát vagy pár apple cidert az már káros az egészségemre?
Ilyet szoktam:
Olyan jól tud esni az az ellazult állapot amit okoz, viszont heti 1nél nem kívánok többet és ez már hosszú évek óta így van , így is marad. Szerintetek ez már nagyon káros vagy ez még a normális hétköznapi kategória?
24/L
hűha! a környezetem, főleg a szüleim előtt nagyon titkolom, nem is ilyennek ismernek sajnos apám alkoholista.
valamiért megszerettem azt az állapotot, de úgy vagyok vele hogy csak heti egyszer kérek belőle, nagyon sokszor nem is lennék olyan hangulatba.
Én is értesültem arról, hogy az alkeszek országa vagyunk, de bárcsak mindegyik csak annyit fogyasztana mint Te!
Ennyitől csak annyi bajod lehet, hogy esetleg növekszik a dózis idővel.
Na arra figyelj nagyon, ne keresd csak ebben az "ellazulást"!
Itt olyanokat is olvansi,hogy heti egy sör is alkoholizmus :D
Én utálom az alkohol ízét ,szinte soha nem iszok ,mégsem gondolnám,hogy ez a mennyiség amit írsz káros lenne heti egyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!