Ez mitől alakult ki?
Figyelt kérdés
Nem iszok túl gyakran alkoholt, általában hétvégén néhány sört, születésnapokon meg ünnepeken szokott csak a rövid pia is becsúszni. Ha be is rugtam maximum kidőltem és másnap meg fájt a fejem és ennyi. Viszont az utóbbi időben teljesen hülye vagyok a piától. Egyszerűen össze vissza beszélek baromságokat, mindenkit hívogatok telefonon, olyan dolgokat csinálok amitől másnap ég a pofám, ráadásúl van hogy másnap nem emlékszek semmire. Nyilván teljesen abba hagytam az ivást, de nem tudom mitől alakult ez ki. Most karácsonykor se merek majd inni semmit mert vállalhatatlan vagyok a piától, és még csak azt sem érzem mondjuk 5 sör után hogy na most elég mert kezdek hülye lenni. Mintha kikapcsolnák az agyam és nem tudok viselkedni. Szerintetek mitől kezdődhetett ez el? 28/F2020. nov. 23. 10:30
1/5 anonim válasza:
Nálad történt valami probléma, változás. Mikor iszol gondolom te így engeded ki a feszültséget.
2/5 A kérdező kommentje:
Az utóbbi időben nagyon stresszes vagyok, de ehhez nem tudom kapcsolni azt hogy ha iszok akkor miért úgy viselkedek mint egy hülye és miért beszélek tiszta baromságokat amikre meg másnap nem is emlékszek
2020. nov. 23. 11:26
3/5 anonim válasza:
Nem tudom.
(így szólna a rövid válasz) Csak érdekességként:
Én pont fordítva vagyok. 16 lehettem amikor egy felnőtt leitatott. Alkoholmérgezés és 1-2 hét lábadozás lett belőle. (kórházba nem vittek) Katasztrofális emlék...
Hatalmas lecke volt, azóta sem voltam részeg, (még becsípve sem) pedig elmúltam 50. Rengeteget meg tudok viszont inni anélkül, hogy BÁRMI bajom volna. No én meg ezt nem értem, hogy hogyan dolgozza fel a szervezetem.
(nem jelenti azt, hogy rendszeresen iszom sokat)
4/5 Phoney válasza:
Ez alapján nehéz biztosat mondani, de ez ilyen korban normális része az emberi személyiségfejlődésnek. Az ember nagyjából 20 éves korára kb. mindent sikeresen elfojt a saját személyiségéből, amit végképp ki nem állhat benne, és azt hiszi, hogy ezzel "kiirtotta" (illetve el is felejti ezeket), csak hát aztán mindez később visszajön, és kezdeni kell vele valamit. 30 körül még többnyire csak részegen jönnek elő az ilyen dolgok, aztán később ugyanez teljesedik ki "midlife crisis", életközépi válság címén. Nem véletlenszerű hülyeségeket csinálsz, hanem ilyen hülye (részeg) formában éled ki a meg nem értett igényeidet. (Egyszerűbben fogalmazva, valószínűleg kezd eleged lenni a megszokott önmagadból, ezt talán még nem vetted észre, de részegen már lázadsz.) Szóval hacsak nem akarsz analitikus terápiába menni, akkor ezzel annyit tehetsz, hogy nem piálsz, és megvárod, amíg ezek majd józanon, értelmesebb formában is kijönnek belőled.
5/5 anonim válasza:
#3 vagyok
#4 szerintem nagyon jól látja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!