Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ezek közül a whisk(e)y-k...

Ezek közül a whisk(e)y-k közül olyas valakinek aki még soha életében nem ivott whisk(e)y-t , melyiket ajánlanátok ?

Figyelt kérdés

Szóval gondoltam hogy megkóstolom a whisk(e)y-t , de dunsztom sincs róla hogy melyik lenne jó ötlet , tudom hogy ízlések és pofonok , de az átlagot kérdezem , hogy úgy a nagy átlag szerint ezek közül melyik lenne jó , amit nem kell teljesen megérteni hogy igazán izjen(bocsi de direkt írom így).

A lehetőségek amikre gondoltam , amelyek közül kéne hogy a többség szerint melyik lenne a legjobb egy kezdőnek , aki még nem ivott soha sem whisk(e)y-t.

-The Epicurean

-Tomintoul Peaty Tang

- Tomintoul 10 éves

- Tomintoul Tlath

- Glenfarclas 8 éves

- Monkey Shoulder

- For Peat's Sake Blended

- Hankey Bannister Heritage Blend

- Arran The Burns Blend

- Buffalo Trace Bourbon

- Jameson

- Four Roses

- Woodford Reserve

- Platte Valley Corn

- Bulleit Bourbon Frontier

- American Eagle 4 éves

- Ballantine's 12 éves

- Loch Lomond Single Grain

- Loch Lomond Original Single Malt

- Johnnie Walker Black Label

- Johnnie Walker Double Black

2020. nov. 3. 20:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
+1 a Buffalo Trace-ra, ár érték arányban elég jó!
2020. nov. 29. 12:34
 12/12 Mr.Q77 ***** válasza:

Hát ha csak ezek közül lehet választani akkor

amerikai Bourbon Whiskey vonalon: Buffalo traice, Bulleit, Woodford

Skót Single Malt: hát nem sok a lehetőség a listán, rendes SM 10 évnél kezdődik : Próbálj ki egy Monkey Shouldert (az egy jó árú SM válogatás), esetleg Tomintoul 10/Glenfarclas 8.

Blended Whisky-t nem ajánlok :)

2020. dec. 9. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!