Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Meddig áll el a házi Bailey's?

Meddig áll el a házi Bailey's?

Figyelt kérdés

Karácsonyi ajándékba szeretnék csinálni a családnak, viszont december végére vagyok kiírva (szülésre), ezért szeretném már előbb megcsinálni (december elején). Meddig áll el? Tojást nem tennék bele, viszont tejszínt, tejet, sűrített tejet igen.

Olvastam hasonló kérdéseket, viszont erre nem kaptam választ.

2020. okt. 28. 10:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Amegyi cukor van benne egy emberöltőt simán .
2020. okt. 28. 11:09
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem éri levegő, akkor az unokád is megihatja.
2020. okt. 28. 11:33
 3/6 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudom, mert nálunk soha nem volt ideje megromlani, de abban biztos vagyok, hogy az alkohol és a cukor tartósít a végtelenségig.
2020. okt. 28. 12:13
 4/6 Phoney ***** válasza:
Attól függ, mennyi likőrhöz mennyi és milyen erős szeszt használsz. Ha megvan 15% az alkoholtartalma, akkor el fog állni karácsonyig, csak nem árt rendszeresen összerázni, mert alapesetben a tejszín és az alkohol mindig szétválik.
2020. okt. 28. 17:35
 5/6 anonim ***** válasza:
15% alkohol és cukortartalom felett elég sokáig, karácsonyig biztos.
2020. okt. 28. 22:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2020. okt. 29. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!