Miért van az, hogy régebben jó kedvem volt az alkoholtól, mostanába egyszerűen csak elálmosodok tőle?
Figyelt kérdés
Lécci ne az legyen a válasz,hogy a pia rossz,meg nem egészséges,,mert 20-on túl vagyok,szóval a mértéket is tudom tartani,meg különben sem erre irányul a kérdés..Egyszerűen csak az érdekel,mi befolyásolhatja ennyire,talán hideg-meleg idő,lelkiállapot stb.függő lehet az alkohol?!2008. nov. 28. 13:49
1/8 anonim válasza:
Az attol is függ mit jelent a re´gebben???
A másik,hogy milyen gyakorisa´ggal fogyasztasz alkoholt??(nem rossz indulatból)
Lehetse´ges,hogy fa´radtabb vagy,stresszesebb és azért.Nekem a szülés elött (terhesség elött)ugyan ez volt.
mostanában ha meg iszom egy pohár pezsgöt,akár ritkán bort,e´n is elálmosodom.Már hoszú hónapok óta nem volt egy nyugodt éjszakám,én ennek a számlájár írom....
2/8 anonim válasza:
szia, szerintem nem az alkohollal van a probléma, hanem a bulihoz való hozzáállással. lehet már nem élvezed annyira mint régen, vagy napközben lefárasztod magad, vagy korán kelsz, és estére nem marad energia. vagy egyszerűen csak kezdesz ráunni, nem hoz semmi újat, unatkozol, és ettől leszel álmos, én csak erre tudok tippelni, magamból kiindulva.
3/8 anonim válasza:
Szerintem régebben se az alkohol okozta a jó kedvedet csak kísérő volt. Gondolom, hogy most nem ugyanolyan körülmények vesznek körül, mint annak idején. Sokat számít, milyen környezetben fogyasztod el. Én úgy gondolom, hogy az így mértékletesen elfogyasztott alkohol mintegy katalizátorként hat.
4/8 anonim válasza:
A szervezet is alkalmazkodik,és ugyanannyi alkohol nem váltja ki a korábbi megszokott hatást.Na ilyenkor szokták emelni a menyiséget, vagy keverni. sajnos..
5/8 anonim válasza:
Nekem ha eleve ha jo kedvem van,akkor az ital jobban felpördit,de ha szomoru vagyok,akkor 2 pohàr bor utàn képes vagyok egésznap sirni.
Szerintem az alkohol önmagàban nem hangulatjavito,hanem hangulatfokozo!
Tehàt szomoru vagy?
Alkohol ivàsa utàn még szomorubb leszel,de ha jobban örülsz valaminek,akkor az alkohol is segit felpörgetni.
6/8 A kérdező kommentje:
fúú köszi szépen mkinek minden válaszban találtam okosat :)és talán már tudom is mi lehet az oka úgyhogy mégegyszer köszi :)
2008. nov. 29. 14:46
7/8 anonim válasza:
Szeirntem az alkohol csak fokozza az aktuális érzelmi állapotodat.Legalábbis nálam!
8/8 anonim válasza:
Nekem is fokozza az aktuális állapotomat, lehet kimerült vagy de alapból nem tűnik fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!