Nem ízlik a pia? Minden korombeli lány issza én utálom? Vajon mitől?
Sósborszeszt sem szereted ?
(diannás cukorka)
Olyan ital nincs hogy "pia", egy whiskeynek, egy finom kézműves sörnek, egy pohár fehérbornak és egy gin-tonicnak teljesen más íze van, és egyik sem szúrós vagy csípős. Köszönik szépen az ízlelőbimbóim teljesen jól vannak, mégis mindet szeretem, nem a hatásáért hanem az ízéért. Kicsit vicces is lenne a részegedésért inni 3 deci sört.
Lehet hogy allergiás vagy az alkoholra, érdemes lenne kivizsgáltatni mert ezt senkitől nem hallottam még így. Ha nem ez a gond, akkor vagy keresel olyan alkoholos italt amit szeretsz (egyes koktélok például kiválóan elrejtik az alkoholt, de édes borral, pezsgővel, ízesített sörökkel, likőrökkel is kísérletezhetsz) vagy elhagyod az alkoholt, iszol helyette alkoholmentes koktélt, üdítőt vagy vizet és nem jársz olyan bulikba amit nem élvezel józanon vagy ahol csesztetnek ha nem iszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!