Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nem ízlik a pia? Minden...

Nem ízlik a pia? Minden korombeli lány issza én utálom? Vajon mitől?

Figyelt kérdés
Valami szúrós csípős íze van az alkoholnak. Hogy lehet ezt szeretni? A bulikban vedelnek a lányok én meg alig bírok egy kortyot is inni. Ő nekik nincs ízlelőbimbójuk?

2020. okt. 6. 19:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%

Sósborszeszt sem szereted ?

(diannás cukorka)

2020. okt. 6. 21:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj koktélokat vagy cidert inni.
2020. okt. 6. 21:17
 13/18 anonim ***** válasza:
94%
Keress más társaságot.
2020. okt. 7. 01:36
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ott a pont. :D persze csak ha nem fogadják el hogy nem szereted a piát. Vagy probálkozz valamivel vagy mond meg nekik.
2020. okt. 7. 05:44
 15/18 anonim ***** válasza:
96%

Olyan ital nincs hogy "pia", egy whiskeynek, egy finom kézműves sörnek, egy pohár fehérbornak és egy gin-tonicnak teljesen más íze van, és egyik sem szúrós vagy csípős. Köszönik szépen az ízlelőbimbóim teljesen jól vannak, mégis mindet szeretem, nem a hatásáért hanem az ízéért. Kicsit vicces is lenne a részegedésért inni 3 deci sört.

Lehet hogy allergiás vagy az alkoholra, érdemes lenne kivizsgáltatni mert ezt senkitől nem hallottam még így. Ha nem ez a gond, akkor vagy keresel olyan alkoholos italt amit szeretsz (egyes koktélok például kiválóan elrejtik az alkoholt, de édes borral, pezsgővel, ízesített sörökkel, likőrökkel is kísérletezhetsz) vagy elhagyod az alkoholt, iszol helyette alkoholmentes koktélt, üdítőt vagy vizet és nem jársz olyan bulikba amit nem élvezel józanon vagy ahol csesztetnek ha nem iszol.

2020. okt. 7. 14:02
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj édes italokat. Pl krém likőrök, cider, cherry konyak. Ezek édesek. Amúgy én a bortól vagyok rosszúl, egy korty és a tüdömtől megkezdve még csak az izületem is fáj. A pezsgőnél ez nem tapasztaltam. Szóval édes alkollal próbálkozz. Persze ha akarod.
2020. okt. 7. 14:31
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy? Tizenéves, gondolom. Annyi idősen nekem sem ízlett, nem is hiányzott egyáltalán. El kellett telni sok időnek, mire huszonsok, illetve harmincéves koromra megkedveltem. Addig szinte egyáltalán nem ittam, nem érdekelt, hogy másoknak mi a véleménye erről. Mondjuk most se érdekel, mivel most már élvezetből iszom, de persze mindig csak mértékkel.
2020. okt. 8. 14:59
 18/18 anonim ***** válasza:
83%
Én sem szeretem az alkoholt, egyáltalán nem iszok semmilyen alkoholt, nem ízlik, nem is hiányzik. 32 éves nő vagyok és tudom, hogy évek múlva sem fog ez változni.
2020. okt. 11. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!