Ha megnyernéd az ötös lottót akkor áldoznál egy üveg több százezer adott esetben millió forintos italra?
Nem, nem vagyok benne annyira a témában, hogy értékelni tudam őket. Nem izgulok fel spéci eljárásokra, főzőmesterek nevére meg a limitált kiadásokra.
Vannak témák amikbe beleástam magam, cikkeket és videókat nézek hetente többször, azokra talán költenék.
Piát venni nekem olyan lenne mintha egy Rolexet vennék, mert hát gazdag vagyok és azt hordanak TVs gazdagok is, de sose hordtam még órát.
Nem. Lehet, hogy elkezdenék egyre drágábbakat venni, és eljutnék ode is, de hogy egyből többszázezrest italt venni, hát az belém is kár lenne.
Maximum abszintból vennék ennyiért egy századfordulós palackot, de az ugye eredetileg nem többszázezres ital volt, csak ma nem lehet olcsóbban hozzájutni.
Több százezreset, milliósat nem, mert azok általában valami díszdobozos aranypoharas gyémántdugós egyedi palackos csodák, amikből relatíve az ital éri a legkevesebbet, vagy pedig valami történelmi jelentőségű száz éves cucc amit bűntudatom lenne meginni.
Viszont egy pár drágább alkoholt megkóstolnék szívesen, mondjuk 30 000 és 100 000 köztieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!