Hol lehet Budapesten szódát venni? Tehát rendesen üveges szódát, nem ásványvizet. Mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Utálom, amikor kimegy a másfél literes ásványvízből a szénsav, a fele üveget mindig kiöntjük. A fél literes meg árban nagyon drága.2010. aug. 7. 12:12
1/4 anonim válasza:
Rendes üveges szódát? Manapság műanyag flakonos van, én is azt szoktam venni, az nem jó? Mert az szinte minden második ilyen ház alatti kisboltban van. És szerintem nagyon jó.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, igen, arra gondolok. Én vidéken lakom, azért nem tudom hol van ilyen, de itt nálunk nem lehet kapni. Nagyim a XXII. kerületben lakik és hetente megyünk hozzá, gondoltam, olyankor megveszem majd. Mennyibe kerül? Köszönöm a választ!
2010. aug. 7. 12:50
3/4 anonim válasza:
Én sem Bp-en lakom, hanem Miskolcon, itt nagyon sok helyen lehet venni ezt a flakonosat. Kb. 250-300 Ft-ot kell kifizetni egy palackért (2 literes), ami tele van, utána pedig 60-80 Ft-ért cserélik telire, attól függ, melyik boltban veszed. Ha pedig meguntad, akkor asszem visszaveszik a palackot rendes árán.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2010. aug. 7. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!