Hogyan lehet megkülönböztetni,felismerni a különböző tömény alkoholok fajtáját ?
Figyelt kérdés
gin, vodka, rum ...stb.2020. szept. 20. 10:45
1/13 anonim válasza:
Általában rá van írva az üvegre,hogy mi van benne.
2/13 A kérdező kommentje:
úgy értettem, íz alapján
2020. szept. 20. 10:48
3/13 anonim válasza:
illat, íz, de a legegyszerűbb, ha elolvassa az ember a címkét az üvegen.
Persze, ha valaki még soha nem ivott egy adott ital fajtát, akkor nyilván nem fogja illatból megmondani, hogy mi az.
4/13 A kérdező kommentje:
Könyörgöm, ne írjátok már mindannyian le, hogy el kell olvasni a címkét, nyilván nem erre vonatkozik a kérdés.
2020. szept. 20. 10:52
5/13 anonim válasza:
2
Íz,illat,szín alapján:a vodkának csak etil alkohol íze és illata van.A gin borókás"fenyőre" emlékeztető illatú.A rum ha fehér,akkor is van egy jellegzetes illata mert cukornádból készül...
6/13 A kérdező kommentje:
Ti megtudjátok különböztetni ? Ritkán iszom alkoholt, nem tudom, ha sokkal gyakrabban innék, egy idő után íz alapján már tudnám ? Most épp vodka, fehér rum, gin van itthon, de elég közel állnak egymáshoz ízvilágban..
2020. szept. 20. 10:58
7/13 anonim válasza:
Tapasztalatból, mint annyi más esetben.
8/13 anonim válasza:
6
Hát a vodka meg a gin nem igazán összekeverhető.Elég távol áll egymástól ízvilágban.Mondjuk ha címke nélküli üvegben van,akkor amíg nem nyitják ki a palackot ugyanúgy néz ki.De amint kinyitod a gint érezned kell a jellegzetes boróka(fenyőre emlékeztető) illatot.
9/13 A kérdező kommentje:
Értem,akkor ti meg tudhjátok különböztetni ténylegesen ? Lehet, hogy elvileg nem összekeverhető, de számomra pl az.
2020. szept. 20. 11:12
10/13 anonim válasza:
Akkor szagolj bele mind a háromba.Megjegyzed az illatokat és már nem nagyon fogod összekeverni.Gondolom az illatokat érzed..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!