Mikór rúgtál be először nagyon?
Figyelt kérdés
Konkrét sztorik erdekelnének!2020. szept. 8. 08:21
11/14 anonim válasza:
Majdnem 18 voltam. Barátnőmmel kettesben maradtunk fél liter házipálinkával. Miután megittuk, én nem emlékszem semmire,csak mesélték, hogy miket csináltam. Nagyon szégyelltem magam.
12/14 anonim válasza:
Nem emlékszem, annyira be voltam rúgva...
13/14 anonim válasza:
10-11 évesen , együveg házipálinka haverral 2en. Szülők nem voltak otthon ,papám vigyázott ránk de az öreg elaludt és mi merev részegre ittuk magunkat. Olyan 18 éves korunkig nagyon sokszor berúgtunk emberesen.Volt pár ami után szégyelltem magam. De nagyobb baj sosem történt.18-19 éves koromban évi pár berúgásra csökkent ez a szám.
Most ez a koronavírusos fszság megint kihozta belőlem az állatot és rendesen termelek újra.
23F
14/14 anonim válasza:
13 vagy 14 evesen. Panelban laktunk, a legfelso szinten lakott egy 2 gyerekes hazaspar, szuleink nagyon joban voltak veluk. Neha minket gyerekeket is atvittek az osszejovetelekre, aznap este okadek reszegre ittam magam. Nem tudtam, hogy mi az a Jagermaister, csak annyi jott at, hogy jo mentolos az illata es edeskesen finom. Az apuka nagyon boszen toltogette nekem ki a feleseket, miutan megkostolhattam engedellyel. A szuleim nem lattak ezt a mennyisegu felest es en meg hat ittam, mert nagyon izlett. Egyszer csak beutott egyszerre es hat igen. Ugy vittek le a lepcson a foldszintre, megfurdettek aztan jott a rosszullet, amikor lefektettek aludni. Egesz ejjel szo szerint forgott a szoba korbe es korbe, mintha egy korhintan mentem volna, fhu sosem felejtem el azt az erzest. Vegighanytam az ejszakat es apukam kezet fogva tudtam csak elaludni, miutan megnyugtatott, hogy ha alszok elmulik 😂 Masnap iszonyuan voltam estig. Azutan ra sem neztem alkoholra, megtanultam a lecket. 16 evesen a szulinapomon rugtam be nagyon, de az kozel sem volt ilyen veszes. Aztan erettsegiig eljartam en is bulizni, haverokkal inni, besikerult jopar berosszulos, balhes alkalom, de utana lehiggadtam. 23 eves vagyol, mostmar tudom mik a celjaim, komoly kapcsolatban elek es nincsen szuksegem mar erre, amit a legtobb velem egykoru is csinal rendszeresen. Persze egy minosegi bort, tojaslikort vagy finom koktelt nem vetek meg alkalomadtan, de amugy minden mas alkohol szagatol is rosszul vagyok. Kinottem belole :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!