Friss jogsis vagyok, az este ittam kb. 6 sört meg vagy 2
deci pezsgőt. Körbelül mennyi idő múlva vezethetek?
Figyelt kérdés
tudom hogy ez szervezetenként változik, én 18 éves férfi vagyok, 77kg.az alkoholkalkulátort nem tudtam használni, mert ott max. 10dl sört enged kiválasztani😂 8 óra telt el az utolsó sör óta
2020. szept. 5. 08:22
1/10 anonim válasza:
Én az utólsó pohártól számítva 24 órán belűl biztosan nem űlnék volán mögé.
2020. szept. 5. 08:59
2/10 anonim válasza:
Ha ennyit iszol, akkor jobb, ha nem vezetsz, mert ez már komoly mennyiség, ha ezt túlélted, akkor igencsak hozzá lehetsz szokva az alkoholizáláshoz.
Ennyi alkohol után miimum 24 óra, amíg nem vezethetsz, de inkább több.
A kalkulátor nem véletlen "áll meg" 2 üveg sörnél!
2020. szept. 5. 09:03
3/10 anonim válasza:
A munkahelyemen, ahol véletlenszerű szondáztatás van reggel, ott úgy számoljuk, hogy ha éjfél után iszol egy sört (max 4-5%-ost), akkor inkább ne gyere be dolgozni ötre. És ez csak a sörre vonatkozik, a pezsgő hosszabb idő. Na, meg sörből is megittál hatot... Én a helyedben ma estig biztosan várnék.
2020. szept. 5. 10:36
4/10 anonim válasza:
"alkoholkalkulátort nem tudtam használni, mert ott max. 10dl sört enged kiválasztani"
Pedig lehet többet is számolni.Csak új kört kell kezdeni addig amíg eléred a fogyasztott mennyiséget.Az eredmények összeadódnak.S azt mutatja.Gondolom ezt használtad:
Megiszol mondjuk 6-7 deci vodkát.Aztán azt már egy óra múlva nem mutatja ki a szonda?Persze vannak emberek akik jobban bírják az alkoholt az átlagnál.De,hogy 25-30x olyan gyorsan ürüljön ki a méreg a szervezetedből mint egy átlagembernek...
2020. szept. 20. 11:53
8/10 anonim válasza:
Nem iszok vodkát, undorodom tőle. Whiskey párti vagyok. És igen 1-2 óra alatt kiürül, a szonda lehet jelezné, de érezni már nem érzem a hatást.
2020. szept. 20. 11:55
9/10 anonim válasza:
TE nem érzed a hatását, csak a szervezeted nem müködik megbízhatóan. Ezek azok az emberek, akik utána meglepödnek, hogy mégiscsak elcsaptak valakit, pedig "nem érezték már", hogy ittak elötte!
2020. szept. 20. 18:03
10/10 anonim válasza:
Édes Istenem, és ilyen hülyegyerekek ülnek volánhoz.....Aludd ki magad, másnap pihenj, józanodj és majd azutáni nap jusson eszedbe egyáltalán a vezetés!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!