Hogyan kezdetek el bulizni/inni?
Én pont akkortájt kezdtem el, előtte csak pár sört ittam meg suttyomban.
Az idősebbek (értsd 2-3 évvel idősebbek) mondtak helyeket a suliban, hogy ők hova járnak, vagy ahol kiadják a piát, esetleg néha valakinek a nővére/bátyja is megvehette, egyáltalán nem volt nagy kunszt. 13 évesen törzsvendég voltam a kocsmában ahol cigit adtak, és legalább 4-5 helyet tudtunk még ahol biztos kapunk.
Ha elkérik a személyidet mondod, hogy sajnos otthon felejtetted. Vagy kapsz piát, vagy nem. Esetleg ha akadékoskodik rápróbálsz, hogy azért jöttetek megint ide mert pár napja/hete ittatok is már itt, és ne aggodjon már betöltötted a 18-at, itt az X suliban érettségiztél. Egy szimpatikus (fiatalt érdemes) vendéget is megpróbálhattok megkérni, de ez már elég alja szerintem.
Sört ittunk, néha kevertet vagy kamujägert. Amilyen szar minőségű volt mindegy mit kértünk, nem baj ha nem szerettük, a hatásáért ittuk nem az ízéért. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!