Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Van olyan, hogy valakinek...

Van olyan, hogy valakinek őszintén ízlik a sör?

Figyelt kérdés
Én már többfélét kipróbáltam, de egyik sem ízlett egy cseppet sem.

2020. aug. 24. 20:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
43%
Kérdező! Hányféle sört ittál életedben? Nézzél szét a típusok között és próbálj ki mást is a szar kommersz lágerek helyett! Ilyen véleményt olyanok szoktak írni akik eddig csak azt fogyasztottak.
2020. aug. 25. 09:46
 12/18 Phoney ***** válasza:
55%

Először is, szó szerint minden alkoholos ital ízét meg lehet szeretni, akármennyire is szar. Van olyan ember is, aki a sufnis műbort jobban szereti az igazinál, mert neki már az égett be... ahogyan pl. százezrek tisztelik itthon a világ nyolcadik csodájaként a szó szerint selejtes házipálinkákat is.

Másrészt, a „többféle” sör, amit kóstoltál, jó eséllyel azonos fajtájú és hasonló minőségű volt, de legalábbis igen keveset fedtek le a sörök összességéből.

Búzasört (weißbier) ittál már? Általában az a legjobb, ha az embernek amúgy nem ízlik a sör. Én is ott kezdtem.

2020. aug. 25. 10:01
 13/18 A kérdező kommentje:

Eddig ittan Sopronit, Heinekent, Borsodit és Drehert.

Meg talán Kőbányait is, de abban nem vagyok biztos.

Egyik se ízlett.

Milyen márka az, ami búzasört csinál?

2020. aug. 25. 10:22
 14/18 Phoney ***** válasza:
100%

Ezek mind olcsó világos lagerek, tehát teljesen „egyféle” sörök, kisebb különbségekkel :)

A legtöbb szupermarketben lehet kapni a Paulaner vagy az Erdinger búzasörét, (a Weissbier/Weißbier feliratot keresd rajtuk), esetleg Edelweisst. Az olcsóbbakból talán még van Valentins, illetve a Pécsinek is van már búzasöre, bár azt nem kóstoltam, de az se lesz rossz.

2020. aug. 25. 11:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nézz szét a Beerselection vagy a Csakajósör kínálatában és feltárul a világ :)

Plusz javaslom még a kisüzemiek webshopjait, garantálom, ha kipróbálsz tőlük pár tételt, megváltozik a véleményed. De várj, Intersparokban, Auchanban is jelen vannak, keresd ezeket:Horizont, Monyo, Mad Scientist, Hoptop, Hedon.

2020. aug. 25. 11:33
 16/18 anonim ***** válasza:
36%
Vannak olyan sörök, amelyek finomak és szerethetők. A Kőbányai, Borsodi és Soproni alapból keserűek és kellemetlen az ízük. De a Tuborg például egész kellemes, és nem is olyan drága. Amúgy a csapolt Arany Ászok sem rossz. De a Tuborgot mindenképpen kóstold meg!
2020. aug. 25. 12:48
 17/18 anonim ***** válasza:
37%
Ha a keserűséggel van bajod,akkor esetleg megkóstolhatod még az olcsóbb sörök közül a Szalont és a Pécsi Prémium Lagert is.Ezekben alig van valami kis kesernye.
2020. aug. 25. 19:57
 18/18 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Pécsi Prémium Lager - erre írtam, hogy szerintem elég fanyar íze van, a Szalon viszont tényleg isteni finom!
2020. aug. 27. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!