Van olyan, hogy valakinek őszintén ízlik a sör?
Először is, szó szerint minden alkoholos ital ízét meg lehet szeretni, akármennyire is szar. Van olyan ember is, aki a sufnis műbort jobban szereti az igazinál, mert neki már az égett be... ahogyan pl. százezrek tisztelik itthon a világ nyolcadik csodájaként a szó szerint selejtes házipálinkákat is.
Másrészt, a „többféle” sör, amit kóstoltál, jó eséllyel azonos fajtájú és hasonló minőségű volt, de legalábbis igen keveset fedtek le a sörök összességéből.
Búzasört (weißbier) ittál már? Általában az a legjobb, ha az embernek amúgy nem ízlik a sör. Én is ott kezdtem.
Eddig ittan Sopronit, Heinekent, Borsodit és Drehert.
Meg talán Kőbányait is, de abban nem vagyok biztos.
Egyik se ízlett.
Milyen márka az, ami búzasört csinál?
Ezek mind olcsó világos lagerek, tehát teljesen „egyféle” sörök, kisebb különbségekkel :)
A legtöbb szupermarketben lehet kapni a Paulaner vagy az Erdinger búzasörét, (a Weissbier/Weißbier feliratot keresd rajtuk), esetleg Edelweisst. Az olcsóbbakból talán még van Valentins, illetve a Pécsinek is van már búzasöre, bár azt nem kóstoltam, de az se lesz rossz.
Nézz szét a Beerselection vagy a Csakajósör kínálatában és feltárul a világ :)
Plusz javaslom még a kisüzemiek webshopjait, garantálom, ha kipróbálsz tőlük pár tételt, megváltozik a véleményed. De várj, Intersparokban, Auchanban is jelen vannak, keresd ezeket:Horizont, Monyo, Mad Scientist, Hoptop, Hedon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!