Tényleg van olyan felnőtt férfi, aki ennyire nem bírja az alkoholt??? Vagy ez is csak egy poén?
Nem gyakori kérdések alkesz, hanem a magyar társadalom tartja természetesnek az alkohol fogyasztását.
Illik alkoholt adni ajándékba. Amíg ez a szokás meglesz, addig az alkoholizmus ünnepekhez lesz kötve és fordítva az alkohol jelenti majd az ünnepet.
#10 Elnézést én nem szóltam be!
Apám antialkoholista volt, tiszteltem és szerettem.
Én téleg csak azt kérdeztem, hogy megárthat neki két sőr, vagy csak viccesen és kedvesen, bár csípkelődve túloz, mint nemzetek kapcsán is szokott.
Amúgy nagyon jól mondod.
Amikor erős gyógyszereket szedtem, évekig egy korty alkoholt sem ittam. De utána nem jobban bírtam a töményet, hanem kevésbe.
Bizony lehet kultúráltan is.
Én 120 kg vagyok 2 méter, férfi 40 éves. 1 sör nekem elég, nem kell több. A különbség, hogy valaki tudja, mi a saját limitje és betartja, vagy mocsoládig issza magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!