Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Heineken vagy a Dreher sör a...

Heineken vagy a Dreher sör a jobb?

Figyelt kérdés
Melyik ízlik jobban nektek? Vagy egyáltalán milyet szoktatok inni?
2020. jún. 26. 15:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%
A Heineken egy ócska kamusör, semmi íze, csak a márkát fizettetik meg az emberrel.
2020. jún. 27. 22:09
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

22:09

A Heineken legfeljebb annak éri meg,aki mindenképpen inni akar,de nem szereti a sört.Vagy semmilyen alkoholos italt.Annyira semleges,hogy az is meg tudja inni.

2020. jún. 28. 00:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A kettő közül inkább Dreher. A Rychtar tényleg jobb mindkettőnél. Igazából általános szabály, hogy amit a csehek csinálnak az rossz nem lehet
2020. júl. 2. 13:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Gondolom a Heineken és a Dreher Gold összehasonlítására gondolsz.

Nekem alapvetően mindkettő bejön. Szerintem a Dreher jól tette, hogy kivette a kukoricát és új receptet dobott ki, mert ezzel elég szépen felhozta magát. A Heineken pedig már sajnos nem olyan ízre, mint régebben.

Ettől függetlenül, nekem valahogy jobban bejön a Heineken. Nap végén, behűtve, sokkal jobban tud esni, még ha nem is a legjellegzetesebb ízű sör.

A környezetemnek viszont többnyire a Dreher Gold jön be.

2020. júl. 4. 02:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!