Hol tudok olcsón alkoholt vásárolni?
Figyelt kérdés
Bolt, vagy online bolt is szóbajöhet. Leginkább röviditalokra gondolok. Olcsó alatt azt értem, hogy pl. fél literes kiszerelés esetén 2000 forint alatt.2020. jún. 25. 14:58
3/7 A kérdező kommentje:
#2 valami kevésbé ismertre gondoltam, a tescot, spart és társait ismerem
2020. jún. 25. 15:22
4/7 anonim válasza:
Ázsiai kisboltok, diszkontok jöhetnek szóba szerintem. Bár 2k alatt ott is csak valami elég selejtet fogsz kapni.
5/7 anonim válasza:
Idrink, Tassi és egyéb nagykereskedéseknél szétnézhetsz, de a szállítást/benzined is számold bele, ha nem tudod tömegközlekedéssel felmarkolni. Ismerettségi körben érdemes körbekérdezni mennyi a házi.
6/7 anonim válasza:
2k ért nevegyél töményt
de az idrinks tényleg elég olcsó pesten van boltjuk is
jó vodkát tudsz venni 4-5k között
egy havanna 5500 ft
7/7 anonim válasza:
ne spórolj azon a pár száz fton. vegyél ismert márkákat. a noname márkákban ki tudja mik vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!