Naponta ez rengeteg. Ha hétvégén pénteken, vagy szombaton, miután letetted a munkát, és lazítani akarsz, akkor megengedhető, de ez egyenes út a májrákhoz, és az elbutuláshoz... Ha nehéz fizikai munkát végzel, és utálod és ez most átmenetei... nem! akkor is nagyon sok! Figyelj csinálj valamit magaddal, mert nagyon rövid az élet, lehet hogy mos tmég nem érzed, de később megfogod bánni, hogy nem tettél valami értelmeset. Kitartás! ÉS NE ADD FEL!!!
2020. jún. 20. 17:55
22/30 anonim válasza:
Én nem vetem meg az ivást én sem vagyok egy szent ilyen téren de napi szinten ez rengeteg.
2020. jún. 20. 18:08
23/30 anonim válasza:
Masszív mennyiség. Ez már anyagilag is megterhelő lehet.
2020. jún. 21. 14:58
24/30 anonim válasza:
Tényleg, erre nem is gondoltam volna, ehhez azért jól kell keresni! Milyen igaz.
2020. jún. 21. 16:18
25/30 anonim válasza:
24
Viszonylag jó,iható sört már 200 ft/doboz körül lehet kapni.Vodkát kb.4000 Ft/liter áron.Ez 44800Ft havonta.Ennyit sokan el...asznak cigire, piára.Mondjuk ha kocsmában issza,akkor jóval drágább.
2020. jún. 21. 17:30
26/30 anonim válasza:
Átlagos genetikai adottsággal olyan 5-8 évet jósolok (ha öreg vagy kevesebbet), és feladja a májad.
Amúgy ez átlagos kommersz bolti vodkával kb. havi 60 ezer Ft, évi 720 ezer. Ez a pénzedet is felemészti, hacsak nem keresel jól.
2020. jún. 28. 11:40
27/30 anonim válasza:
#26 "Átlagos genetikai adottsággal olyan 5-8 évet jósolok (ha öreg vagy kevesebbet), és feladja a májad." - mi???
A nem fűvező, tehát a pub-ba járó brit munkások évszázadok óta többet isznak. Nem tudtam róla, hogy minden angol vagy ír munkás az egész történelemben húszonévesen meghalt.
Ilyen alaptalan és hülye jóslatokkal felesleges riogatni.
2020. jún. 28. 13:30
28/30 anonim válasza:
27:
Naponta 6 sört és 2 felest a többségük soha nem ivott meg, amit írsz, ez urban legend. Aki igen, az bizony hamar megis halt.
2020. jún. 28. 15:27
29/30 anonim válasza:
#28 Tíz évig éltem UK-ben. Ezt talán jobban tudom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!