Miért nem tudok sört inni?
Figyelt kérdés
1-2 éve nagyon bebasztam sörtől és okádtam is utána. Azóta nemtudom meginni a sört se az olyan italokat amikben érzem a kesernyés ízét márpedig ilyen sok van. Néha pedig jól esne mikor ott vagyok a haveroknál, ők söröznek és én is szívesen innék velük de nemtudok legyűrni egy pohárral se. Szerintetek mit kéne csináljak?
17/F
2020. jún. 11. 13:41
11/14 anonim válasza:
Én a házi pálinkával vagyok így. Tini koromban egy alkalommal brutális módon kiütöttem vele magam és azóta sem tudom meginni pedig már 32 vagyok. Legyen bármilyen minőségi és agyon dicsért főzet, felfordul tőle a gyomrom.
12/14 anonim válasza:
Nálam a Hubertus ilyen, s hogy mennyire maradandó a személyi sérülés... én is 32 vagyok, az eset meg 16 éve történt.
Talán a kevésbé keserű söröket próbáld, bár a magyar sörök többsége az, de pl. a búzasörök tipikusan nem keserű sörök, a magyar átlag alatt vannak, esetleg még egy citromkarikát beledobsz.
13/14 anonim válasza:
Mióta élek, azóta undorodom a sör keserű ízétől, de a Jagermeistert meg szeretem. Szerintem igyál először belga meggysört, vagy housewife sört, és szépen lassan talán visszaszoksz a normálisra.
14/14 anonim válasza:
Fuh, én férfi vagyok és mindig is utáltam a sört...szaga, íze, mindene taszító.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!