Van olyan rövidital (lehetőleg édes) ami felbontás után meg sokáig eláll?
Figyelt kérdés
Mi magunk nem isszuk, de ha vendég jön, tartanánk kínálónak. De nyilván kidobni sem szeretnénk a maradékot, meg leitatni sem a vendégeket.2020. jún. 8. 14:02
1/8 anonim válasza:
A tojaslikoron kívül kb minden alkohol.
2/8 A kérdező kommentje:
Mert a múltkor anyuéknál volt valami, amire az volt írva hogy felbontás után tartsa hűtőben és harom napon belül fogyassza el. Biztosan nem tojáslikőr volt, mert megkóstoltam és ízlett. Pedig a tojáslikőrt nagyon utálom.
2020. jún. 8. 14:18
3/8 anonim válasza:
Rengeteg ilyen ital van. A lekvárra is ráírják a boltban, hogy 3 napon belül meg kell enni, holott akár 1 év múlva is jó, ha nem penészedik.
4/8 anonim válasza:
A fütyülősök sokáig elállnak.Van csokis-mogyorós,vadmálnás,de nagyon sokféle ízesítésben.Mi nagyon szeretjük.Az ízesített vodkák is sokáig elállnak.Általában a tejszines likőrök nem állnak el sokáig,de nekünk az sem romlott meg.
5/8 A kérdező kommentje:
Basszus, én meg a bolti lekvárt is kidobtam eddig, ha nem fogyott el a leírt időn belül. :( Rettegek a romlott ízű ételektől, így sosem kóstoltam meg.
2020. jún. 8. 14:41
6/8 anonim válasza:
Bármelyik.... Amiben nincs tejszín, annak semmi baja nem lesz, évekig is eláll.
7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom, akkor beszerzek valamit :)
2020. jún. 8. 15:56
8/8 anonim válasza:
Szinte bármelyik, nekünk pl. áfonyapálinka van itthon ami édes és sokáig bírja.
Tejszínes, tojásos dolgokat kerüld, a többi jól bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!