Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Van olyan rövidital (lehetőleg...

Van olyan rövidital (lehetőleg édes) ami felbontás után meg sokáig eláll?

Figyelt kérdés
Mi magunk nem isszuk, de ha vendég jön, tartanánk kínálónak. De nyilván kidobni sem szeretnénk a maradékot, meg leitatni sem a vendégeket.
2020. jún. 8. 14:02
 1/8 anonim ***** válasza:
A tojaslikoron kívül kb minden alkohol.
2020. jún. 8. 14:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Mert a múltkor anyuéknál volt valami, amire az volt írva hogy felbontás után tartsa hűtőben és harom napon belül fogyassza el. Biztosan nem tojáslikőr volt, mert megkóstoltam és ízlett. Pedig a tojáslikőrt nagyon utálom.
2020. jún. 8. 14:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Rengeteg ilyen ital van. A lekvárra is ráírják a boltban, hogy 3 napon belül meg kell enni, holott akár 1 év múlva is jó, ha nem penészedik.
2020. jún. 8. 14:29
 4/8 anonim ***** válasza:
A fütyülősök sokáig elállnak.Van csokis-mogyorós,vadmálnás,de nagyon sokféle ízesítésben.Mi nagyon szeretjük.Az ízesített vodkák is sokáig elállnak.Általában a tejszines likőrök nem állnak el sokáig,de nekünk az sem romlott meg.
2020. jún. 8. 14:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Basszus, én meg a bolti lekvárt is kidobtam eddig, ha nem fogyott el a leírt időn belül. :( Rettegek a romlott ízű ételektől, így sosem kóstoltam meg.
2020. jún. 8. 14:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Bármelyik.... Amiben nincs tejszín, annak semmi baja nem lesz, évekig is eláll.
2020. jún. 8. 14:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom, akkor beszerzek valamit :)
2020. jún. 8. 15:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Szinte bármelyik, nekünk pl. áfonyapálinka van itthon ami édes és sokáig bírja.

Tejszínes, tojásos dolgokat kerüld, a többi jól bírja.

2020. jún. 9. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!