Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szerintetek milyen bor a jó bor?

Szerintetek milyen bor a jó bor?

Figyelt kérdés
Üdv, egy idelye foglalkoztat a téma hogy milyen is a jó bor. Itthon ugye nagyon sokan isszák az olcsó pár100ft-os borokat. Nyilván bulikon stb helyeken ezekkel találkoztam én is. Érdekelne hogy nekem vajon milyen bor tetszene. Vörös vagy fehér? Száraz vagy édes? Mik a lényegi különbségek? Sokhelyt olvastam hogy a száraz borok az igaziak viszon én az édes ízeket kedvelem pl asti pezsgő.

2020. jún. 8. 08:09
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Na ezt meg tudom válaszolni: az a jó bor, ami ízlik.
2020. jún. 8. 08:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Minden borban van valami jó. Ha más nem, jól be van hűtve.

Nekünk ezzel kezdődött a Sommelier képzés.

2020. jún. 8. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a vörösbortól fáj a fejem, így csak száraz fehéret iszom, a kedvencem az Irsai. Az édes boroktól hányingerem van egy korty után, de ha neked az ízlik, akkor idd azt, ne erőltesd magadra a szárazat.
2020. jún. 8. 12:02
 4/5 anonim válasza:
Nekem egyik ismerősöm azt mondta, hogy minél magasabb a bor alkoholtartalma annál jobb.
2020. jún. 8. 22:16
 5/5 anonim válasza:
Én tényleg normális bort nagyon ritkán iszom, mert nem szoktam sok pénzt költeni alkoholra. Ebből kifolyólag rövid italokat sem iszom soha, max ha megkínálnak vele. Borból egyébként az édes rosékat vagy édes fehéreket szeretem a legjobban :) De a leginkább a rosét
2020. jún. 9. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!