Hány felestől lehet berúgni, ha 45 kilós nő vagyok, 160cm, egész nap rendesen eszek,ivás előtt pedig vacsorázom majd hamburgert, és múltkor 1 üveg 11%-os pezsgő kellett hozzá?
45 kiló vagy és 1 üveg pezsgő tudott csak berúgatni, akkor elismerésem, jó ivócimbora vagy. Pezsgővel az a tapasztalatom, hogy a legrosszabbat hozza ki az emberből, ha attól lesz részeg. Úgy számolom egyébként, hogy kb. 5-6 feles, ami legalább 40-45%-os.
Inkább azt fejtsük meg, hogy mi a probléma azzal, ha a pasid berúgásig issza magát? Én nem vagyok az a típus, aki félt titeket, egy percig sem, mert hát én sem voltam másmilyen egy picit sem.
18 évesek vagytok, szabadok és engedjétek meg egymásnak is a szabadságot, lehet mozogni együtt is de véleményem szerint abszolút lehet mozogni külön is, sőt akár lehet csak külön mozogni! Semmit ne kérjetek számon a másikon, hacsak nem ellenetek követett el valamit, de azon meg nem kell rugózni, heló-szia, ennyi, rugózzon azon az, akinél közös az élet, van gyerek, van közös vagyon. Ebben a korban nem kell összenőni egy kétfejűvé, mert mi a francnak? Az esetek csekély %-ában működik csak ez, jellemzően olyan párok esetében akik nagyon egymásra találtak, akik valóban egyben barátok, nem csak amolyan romantikus elképzelés ez, hogy a partnere egyben a barátja, hanem valóban az! Azaz alapbeállításnak nem kellene ennek lennie, hogy a másikra csimpaszkodunk, mert ez általában mérgező. Egy a lényeg, éljetek, és tudjatok élni egymástól függetlenül is, ne irigyeljétek el a másiktól azt, hogy Ő most éppen él, te meg éppen akkor csak vagy!
Menjél, ne gondolkodj ezen, ha a tegnapi nap volt a kérdés, hogy menj-e és nem mentél, akkor menj el ma vagy jövőhéten, menj el akár minden hétvégén, mert most élsz!!! Egész életedben ez a korszak lesz az, ami a szép éveidet jelenti majd, amire szívesen emlékezel vissza, ahol akár örök barátságok köttetnek (azaz nem a pia a lényeg!), ellenben a pasiddal lehet akkor már rég nem is ismeritek egymást, szóval nem tudhatod, barátokat szerezhetsz most egy életre de ennek lehetőségétől elzárni magad azért, mert most Ő és Ő, aztán később lehet, hogy már nem Ő... A férfiak hozzáállása általánosan véve sokkal egészségesebb ebben a korban, ezért is van az, hogy kb. a 30-as korosztálynál már megfigyelhető, hogy a férfi az, akinek van baráti köre, vannak barátai és a nő az, (egy párról beszélünk) akit visznek ebbe a baráti körbe, saját baráti köre nincs, a férfi baráti köre lesz az Ő baráti köre is, esetleg az "asszonyaik" barátkozhatnak össze egymással. Na ebből adódik később az, ha ezzel a baráti körrel nem békülsz meg, hogy "ja, persze megint a haverjaidhoz mész... én meg ülök otthon egyedül" Ez persze kizárólag a te hibád lesz egyébként, mert nem tudtál a 20-as éveidben szabad lenni, ha tudtál volna, nem volna ügy, lennének barátaid, barátnőid, akikkel meg te találkozol akkor, amikor a pasid/férjed elmegy a haverokkal sörözni! Tudni kell egymást is kipihenni és kell erre lehetőség és kell tudni ezt megadni a másiknak anélkül, hogy ez tüskét hagyna benned, hogy striguláznád magadban az eseteket! Ez az élethelyzet... ez k... gáz! És hülye az, aki nem menekül ki belőle, aki meg kimenekül belőle, az pedig vagy megszereti az egyedüllétet és egyedül van, vagy nem szereti meg és nem egyedül van, hanem magányban van! Ez a baráti kör, amit most szerezhetsz később kvázi a családodat jelenti majd még ha szüleid sokáig is élnek, amikor olyan hülyeségeket követsz el, amin majd valóban felnőtt fejjel fogod a fejed, hogy te Úr Isten mekkora hülye voltam, amin vihogni fogtok később, hogy emlékszel...? azaz ami föl tud majd deríteni a későbbi éveidben. Önveszélyesnek nem kell lenni, szó se róla, de nem is kell mindig a szélsőségeket látni és arra gondolni az ilyen kérdések esetében... Ez most egy hülye kérdés volt a részedről, de nem volt értelmetlen föltenni én úgy gondolom. Mert mondhatom, hogy menj! Menjetek együtt ha egy a baráti kör (hozzáteszem nem egészséges! erre először akkor döbbensz rá, mikor "szétmentek"), menjetek külön vagy menjetek külön is! Ehhez nem kell ellenben berúgni, de nem kell úgy hozzáállni sem, hogy te most elmész majd úgy, hogy nem fogsz berúgni, de úgy sem, hogy te elmész berúgni haverokkal! Ahogy esik és jólesik, ennyi... semmit ne tervezz el.
Amikor én voltam veled egy idős, 1 terv volt, hogy "megyünk akkor pénteken, Zolika?" Naná! S ennyi! Még a hova sem volt meg! Ne tervezz, csak élj, a tervezést hagyd meg felnőtt éveidre! DE ne légy hülye, ne érezd úgy, hogy megteszem azt is, amiről tudom hogy hülyeség, csak azért, mert félsz attól, hogy valamiről lecsúszhatsz/valamiből kimaradsz. Járjatok koncertekre, nyáron fesztiválokra, igyatok, ugráljátok ki magatokból, pogozzátok ki magatokból a piát, ordítsátok torkotok szakadtából a dalszöveget, kajáljatok valami gyorskaját éjjel, aludjatok egymásnál, jöjjetek össze ősök hétvégi házában, menjetek együtt tó mellé, éljétek át a másnaposságot, ellenben figyeljetek egymásra, ébredjetek bűntudattal, hogy mit tettem tegnap, szétgyötört arccal, k... meleg sátorban, aludjátok át a fél napot...
Nem mindenki bírja a felest, a felesek is igen változóaülöaz időtényező pedig a legfontosabb, szóval azt mondanám: 2-6.
Gondolom már túl vagymondanámkíváncsian várom a fejleményeket.
El lett mondva, hogy ne igyál annyit, mrg felesleges, stb. Egyet is értesz.b
Erre összeiszol mindent.
Gratulálok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!