Az Argus sör igénytelen? Mármint aki azt szereti/issza?
10/10
Az Argus Maesticben biztos,hogy nincs kukorica.Itt van előttem egy nemrég vásárolt doboz és nem szerepel az összetevők között...
Még pár éve volt üveges Maestic és Gold, előbbi keserűbb, utóbbi édeskés ízzel. Mindkettőt imádtam, 200Ft-ért vert mindent 250Ft-ig kb. (akkoriban még nem volt vagy csak épp megjelenőfélben Soproni IPA és társai).
Sajnos már csak dobozos van, ahogy előttem írták, a zöld Gold az egyetlen okés. A simát annyira lerontották, hogy már nem veszem. Olcsó, de annyit is ér. Adók, infláció és emelkedő fizetések miatt vagy drágul a sör, vagy marad az ára de akkor meg a minőség csökken. A Lidl az utóbbit választotta.
Nem gondolok semmit arról, aki szereti az Argust, én is megiszom, de magamtól nem vennék (max Goldot).
Azt hogy igénytelen nem erre mondanám, hanem a 2literes flakonos sörökre.
Az Argus (és a kínálat) is folyamatosan változik, voltak jó évei, ma már nem olyan a minősége mint korábban.
Olyan hogy Argus sörgyár nem létezik, innen-onnan vesznek különböző söröket amit beillesztenek a piaci kínálatba (Argus néven árulva).
Azt kell figyelni; hol gyártották és van-e benne kukorica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!