Az erdei bogyós zőld cimkés Hubertus jó pia?
Valóban van egy nagyon rossz mellékize? Rosszabb kb mint az unicumnak. Vagy tényleg ez az a hubi ami a legjobban csúszik lefelé? Én már ittam lila és kék cimkéset. A kék annyira nem jött be. A lila az kb olyan volt mint egy jager csak finomabb. De erdei bogyósat még nem ittam. Ezért nem tudom megéri e megvennem. Ha esetleg nem lenne jó, akkor olyan 3000-4000 forint körüli áron vennék a ma estére piát. Nekem az mind1, hogy whisky, likőr, rum, konyak, brandy. Vodkából már szerintem mindent ittam ebben az ár kategóriában. A gin az meg ezen az áron kb olyan mintha körömlakk lemosótt innék. Tehát a sapphire bombay alatt semmi világ nincs! Engem most az is érdekel, hogy 4-5 ember attól az üveg piától azért közepesen berugjon..
Ezek azok a piák amik most nem jöhetnek szóba mert minden sarkon iszok ilyenek. Persze csak az alap változataikra gondolok. A feldobott változataikra kíváncsi lennék. Pl sima hubertus, unicum, jager, 3,5 csillagos metaxa, jim beam, hubertus, grant's azok offosak nekem. Whiskyből érdekslne, hogy a joe black, black welvet milyen izűek. De csak ha van bennük különlegesség. Gondolom az ízesített ballantines, mézes jim beam, és az új jagermaister már kicsúszik a keretemből. Mert 4200-4300 ft felett lehet a 0,7 l változatuk bőven!
A hubertus szerintem eléggé kommersz sazr ital(csak édes de semmi izze nincs)
Az erdei bogyós verzió 1 fokal jobb mint az eredeti hubertus, mert van némi izze, ami amugy valószínűleg aromáktól van nem igazi gyömölcsöktől.
Szerintema hubertus egy túlárazott kommersz lötty.
Még valami....
Hubertus meg az Unicum egész más kategória
Az Unicum nem véletlen kerül kétszer annyiba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!