Milyen fajta gyümölcsízű nem alkoholmentes sörök vannak?
Figyelt kérdés
Ittam már almásat, meggyeset, bodzásat, citromosat ső banánosat is. Tudtok másmilyenről? Hol lehet kapni?2010. júl. 29. 16:17
1/5 anonim válasza:
Szia Én fogyasztottam már kivi,szamóca,eper, és sárgadinnye ízűt. Leginkább a belgák szoktak ilyen söröket gyártani, Szóval csak keress egy belga sörözőt. :)
2/5 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe: [link]
Itt kedvedre válogathatsz.
3/5 anonim válasza:
Ja, és itt is van választék: [link]
4/5 anonim válasza:
Belga sörök körül kedvencem a Kriek (meggy), találsz valszeg a hipermarketek polcain is. A hagyományos a lambic alapú (Belle-vue, Lindemans, St. Louis).
Málnás változata a Framboise.
A Floris gyümölcsös sörök búzasör alapúak, gyengébb, "lányos" sörök. Floris Krieket még normál kisboltban, CBA-ban is láttam. Számomra rettenetesen édes :)
Kasteel Rouge (szintén CBAban is láttam), barnasör alapú, 8% alkoholtartalmú.
Kóstold meg a cidert is! Gaymers, Bulmers (Tesco, Auchan)
5/5 anonim válasza:
A ciderrel csak óvatosan. Közel sincs olyan jó gyümölcsös íze, mint a fentieknek, inkább fanyar pezsgőíz jellemzi. Nekem nagyon nem jön be, de persze ízlések és pofonok... Egy próbát megér(het, bár annyiért inkább mást vennék).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!