Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az alkoholos ital mit hoz...

Az alkoholos ital mit hoz felszinre az agyban?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 30. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:
38%

Nagyobbat élvezel, könnyebben alszol, de be is pisálhatsz tőle szex közben (jártam így lánnyal, hogy lepisált részegen dugás közbe).

Az eddigi legdurvább történet amit hallottam, hogy az csávó dugás után részegen álmába lefosta a falat maga mögött.

2020. ápr. 30. 23:25
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Falfosásról én is hallottam már.

Régebben bepörögtem tőle és alkottam, mostanában ha iszom kb ledöglök a gép elé és ugyanazokat a trailereket videókat megnézem 100x. Aztán másnap szörnyülködöm, hogy te jó Isten megint Mulan előzetest néztem meg Burzumot.

2020. ápr. 30. 23:34
 3/5 lencsefőzelék ***** válasza:
2020. máj. 1. 00:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem a semmiért van egy mondás ami kb úgy hangzik, hogy A józan ember gondolatai, a részeg ember szavai.

Magyarul azt hozza ki ami belül az ember, csak józanul vagy gátlás vagy ész miatt nem teszi, mondja.

2020. máj. 1. 01:34
 5/5 anonim ***** válasza:
74%
Nálam igazságokat, érzéseket (persze ki is mondom olyankor)... :D Néha elfeledett tudást :D (ez ritka, de volt már ilyen)
2020. máj. 3. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!