Melyik a kedvenc koktélotok, vagyis inkább long drinketek? Mi a receptje? És mi az amit nem szerettek?
Figyelt kérdés
Én kezdem:
Kedvenc: Sex on the beach
Narancslé
4 cl peach likőr
4 cl vodka
Erre rétegezve áfonyalé ami megáll az alkohol miatt. De össze is lehet keverni.
Ezeket is szeretem: Pina Colada, Swimming pool, Riccocone, Mai Tai.
Ezeket kevésbé: Mojito, Long Island iced tea.
2020. ápr. 11. 00:02
11/25 anonim válasza:
Piña colada: fehér rum, ananászlé, kókusztej
12/25 A kérdező kommentje:
Hmm. Én így tudtam a receptjét: Fehér rum, kókuszszirup, ananászlé, tejszín.
2020. ápr. 11. 16:00
13/25 anonim válasza:
Rose bor + szensavas asvanyviz + narancs/eper/egyeb gyumi felkockazva + par csepp lime/citromle +sok jeg
14/25 A kérdező kommentje:
Eu fröccs nem?
2020. ápr. 11. 17:47
15/25 A kérdező kommentje:
Ez*
2020. ápr. 11. 17:47
16/25 anonim válasza:
Fröccs amit írt az utolsó csak kicsit különlegesebb egy átlag fröccsnél. Amit a kettes írt az egy sima fröccs azon belül is házmester. Férfiként én általában sört meģ fröccsöt iszom "long drinkként" de ha koktél akkor én is a vodkaalapúakat szeretem, azon belül is az átlalad említett Sex on the beachet továbbá a Cosmopolitant ami elég hasonló, ugyanúgy van benne vodka és áfonyalé csak baracklikőr helyett Cointreau (narancslikőr) narancslé helyett pedig limelé van benne.
17/25 A kérdező kommentje:
Igen én is nagyon szeretem a Cosmopolitant,bár az nem long drink, de nem baj.
2020. ápr. 12. 09:27
18/25 anonim válasza:
Fekee Tátra Tea és Ice Tea(mondjuk Rauch, Lipton). Addig öntöm a Tátrát amíg még kellemesen fanyar marad az egész íze. Vannak hagyományos teás verziók is de ezt majd bárhol meg lehet csinálni.
19/25 A kérdező kommentje:
Hát igen, bár nem mindenkinek van Tatrateája.
2020. ápr. 12. 19:19
20/25 anonim válasza:
11-es vagyok. Kókuszszirup? Az felhígított kókusztej. Szerintem nagyon finom kókusztejjel is. Tejszín viszont nem kell bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!