Lányok, milyen röviditalokat szerettek?
Ha beülünk valahova akkor nem rövidet iszunk. Azt otthon alapozáskor mikor még jártunk rendszeresen bulizni, vagy karácsonykor.
De amúgy én jégeres vagyok. Más rövidet nem szeretek.
Finom pálinka - és ezalatt nem a nagyfater guggolós vegyesét értem, hanem néha 1-1 korty valóban finom, gyümölcsízű, normális pálinkát (kedvencem a szőlő)
Erdélyi áfonyapálinka - tudom, ez is pálinka, de annyira más mint amit idehaza főznek a többi gyümölcsből, hogy nálam külön kedvenc. :)
Ánizsos rövidek (ouzo, vagy méginkább a bolgár mastika)
Mentalikőr
A többit nem igazán szeretem, a gyógynövényes vonaltól (jager és társai) konkrétan rosszul leszek. :D
25N
Csak a tiszta, jófajta pálinkát iszom meg.
Az úgynevezett kontyalávalókat ki nem állhatom.
Igazából mindent megiszok, a legrosszabb szilva/körte meg mindenféle ízesítésű szeszes italtól kezdve az abszintig :D
A kedvenceim:
Vodkás koktélok - vodkanarancs, bloody mary, vodka sprite...
Fütyülős
Royal ízesített vodkái
Hubi
Tátra Tea (ha be akarok rúgni)
Rum (de csak az igazit, egyszer ittam igazi kubai rumot, az nagyon finom)
Whisky kóla
Meg régebben nagy tequila fan voltam, csak egyszer úgy berúgtam tőle, hogy azóta már ha ránézek rámjön a hányinger.
Ha rövidet iszom, az whiskey, pálinka vagy tequila. Illetve egy luxemburgi barátnőmtől kapok néha luxemburgi mézlikőrt, de ugye azt csak akkor iszom ha vele találkozom, mert máshonnan nem tudok szerezni.
Ha beülök valahova, nem mindig iszom rövidet, ha nem olyan az alkalom akkor általában sört, száraz fehér vagy rozé bort vagy gin&tonikot kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!