Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nektek melyik piátok volt...

Onyx123 kérdése:

Nektek melyik piátok volt amitől nagyon táncos kedvetek lett, vadul felpörögtetek?

Figyelt kérdés
Nekem a nagyfater almapálinkája hozott duplalátást,profi táncoló kézséget:)
2020. febr. 8. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
whisky kóla
2020. febr. 8. 16:17
 2/6 anonim ***** válasza:
17%
Alkoholtól elég kizárt, hogy duplalátásod legyen. Legalábbis most kerestem rá, de egy tudományos publikációban sem jegyeztek le eddig ilyet. Valószínű te vagy a Földön egyedüli és első, aki pszichoaktív anyag, vagy betegség nélkül csupán alkohollal előidézett ilyen jelenséget.
2020. febr. 8. 16:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem kérek szarkazmust,csak érdekelne kinek volt hasonló(nem feltétlenül duplalátásra gondolok,hanem extra élményt nyújtott),lehet volt benne pszichoaktív akármicsoda bár kétlem de ez most nem lényeg,a ti élményeitekre vagyok kiváncsi
2020. febr. 10. 23:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát pedig ez a duplalátás nekem is volt hogy előjött sima házi bortól. :D MOndjuk ahogy kicsit úgymond ráfokuszáltam a dolgokra akkor mindig összeállt a kép, de simán ment, hogy kettőt láttam főleg kicsit távolabbi dolgokból.
2020. febr. 10. 23:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálam általánosságban a hatás, hogy ha megiszok legalább fél liter minimum 5%-os sört, attól olyan spicces-mámoros-szédelgős állapotba kerülök és légiesen könnyűnek érzem magam.
2020. febr. 11. 18:18
 6/6 gaspar89 válasza:
71%
Nekem a whisky gin tesz be rendesen, ugy hogy azokat kerülöm is,nagyon meg hűjűlök tőlük.
2020. febr. 17. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!