Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szeretitek a Heineken sört?

Szeretitek a Heineken sört?

Figyelt kérdés
Nekem tavaly nagyon ízlett, sokat megittam belőle. Idén viszont ahogy kóstoltam egyet, lenyelni alig bírtam. Olyan íze volt, mintha alkoholos vízben feloldottak volna egy csomag élesztőt.
2010. júl. 22. 14:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Amstel Pulse-t még nem ittam, túl drága ahhoz képest amit ígér. :D

De arról elhiszem hogy nagyon light sör, kifejezetten ilyen bulisörnek csinálták.

2010. júl. 25. 22:17
 12/17 anonim válasza:

Én a arany hordót arany ászokat szeretem.

Heineken se rossz...

2010. júl. 26. 18:04
 13/17 anonim ***** válasza:
68%

Kedvenc söröm!

Valaki írta, hogy felvágósok isszák! hát sztem ez oltári nagy baromság-.- azt idd amit szeretsz, ne a közvélemény alapján ítélj!

2010. aug. 1. 06:42
 14/17 anonim ***** válasza:
48%
eh divatmajmok. Kőbányai a legjobb. de tényleg.
2011. máj. 21. 01:28
 15/17 A kérdező kommentje:
Régebben nekem is ízlett, tavaly pl nagyon sokat megittam belőle. De mostanában valahogy egyáltalán nem ízlik. Kicsit olyan íze van, mint ha nyers élesztőnek.
2011. máj. 21. 15:33
 16/17 anonim válasza:
A Heineken túl van sztárolva és értékelve. Véleményem szerint egy jellegtelen ízű sör.
2011. aug. 19. 22:09
 17/17 anonim válasza:
Kedvenc söröm. És nem vagyok "pénzével villogó hülyegyerek", 21 éves vagyok. Ittam már több sört (Stella, Carlsberg, Kronenbourg, Foster's, Krusovice - ne nézzetek alkoholistának, időnként szoktam inni). De a Heineken a kedvenc nálam. A Carlsberg a második.
2019. dec. 12. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!