Egyiptomba utazok és ajánlották, hogy a hasmars megelözésére vigyek pálinkát. A feladandó poggyászba berakhatok 1 üveggel?
Helyben lehet vásárolni antinal nevű gyógyszert.
De a pálinka is jó, mi azt ittuk és nem volt hasmenésünk. Bőröndbe bele lehetett tenni, nem volt semmi gond. Mi ásványvizet is vittünk itthonról.
Kérdez meg a repteret. Ha feladhatod, akkor javaslom, hogy nagyon alaposan csomagold be. Különben nem a hasmarsra lesz jó, hanem csak esti világításnak, lámpa helyett.
Szerintem az utazás előtt kérdezz rá a háziorvosra, hogy a pia helyett van-e esetleg oltás, ami jó volna vagy valami gyógyszer. Pl. orvosi szén.
Én meghaltam Egyiptomban a hasmenéstől, egy napig nem tudtam kimozdulni miatta. Megsajnált egy srác a szállodából, egy ottani- azt hiszem törökösen főzött - kávéba belecsavart fél citromot és megitatta velem. Nagyjából 2 óra múlva kutyabajom nem volt.
Nem kell elhinni, ha nem velem történik, lehet én is kételkednék.
Én elhiszem.
A OTTANI a hasmenésnem nem attól van mint az ITTENI és a helyiek biztosan tudják ma az ellenszere.
helyi gyogyszert vegyel, ott tudnak segiteni mi hasznal. viszont ha megfelelo higienes szallodaba mentek ott igy sem
lesz gond, inkabb dragabba mentunk es megusztuk, nem keszultunk kulon itallal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!