Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi a kísérő ellentéte?

Mi a kísérő ellentéte?

Figyelt kérdés
Úgy ittam a whiskey-t, hogy előtte ittam rá sört és nem utána. Ennek mi a neve?
2020. jan. 11. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
10%
lezáró
2020. jan. 11. 18:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Figyelmesen elolvastam, nem is egyszer, többször.

Zagyvaság..

Ha ELŐBB sört ittál, akkor UTÁNA RÁittad a whiskey-t.

Ha ELŐBB whiskeyt ittál, akkor UTÁNA RÁittad a sört.

2020. jan. 11. 19:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sógorommal amikor 2 félét is iszunk, nem nézzük hogy melyiket előbb, és melyiket utána, a sör az sör, a tömény pedig a kísérő, sorrendtől függetlenül! Én is többször elolvastam a kérdést, de nem látok benne rációt! :/
2020. jan. 11. 19:55
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

A kísérő az kísérő, nem számít sokat, melyikből iszol először.

A kísérőnek több funkciója is lehet és az a funkciója, hogy kiöblítse a szájból a tömény izét és a maradék tömény alkoholt a nyálkahártyáról legfeljebb rossz minőségű vagy nagyon erős(50%+) töményeknél játszik szerepet. Egy jó minőségű whiskey után biztos, hogy pár percig nem innék a sörből, csak elvenne az élvezeti értékéből.

2020. jan. 11. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Besérő.
2020. jan. 11. 23:23
 6/6 anonim ***** válasza:
#3-as vagyok. Ezt hogy "kiöblítse az ízét" nem feltétlenül fontos, hülyeség, mert kiöblíteni annak az ízét kell, ami nem ízlik, de olyat meg mi eleve nem iszunk, legfeljebb megkóstoljuk ha még sosem ittunk olyat, de az a minimális mennyiség meg simán tűrhető! Nem, mi azért iszunk kísérőt, hogy ne csak egyfélét igyunk!
2020. jan. 12. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!