Júniusban lejáró minőségi sör iható lehet még augusztusban?
Figyelt kérdés
Most voltam otthon látogatóban az ünnepekre, kaptam ajándékba egy hatos rekesz üveges cseh sört. De kissé elfeledkeztem róla, csak egy üveggel ittam meg. A poggyászba már nem fért be, ezért otthon maradt, a garázsba raktam, hogy majd augusztusban megiszom, amikor legközelebb megyek. Így, hűvösen tartva iható lehet még két hónappal a lejárati dátum után?2020. jan. 7. 08:33
1/10 anonim válasza:
Nem igazán. De felbontasz egyet és kiderül 😊
2/10 anonim válasza:
A sör esetében 6 hónap és 2 év között lavírozhatunk a szavatossági idő után.
3/10 anonim válasza:
Ha szép tiszta, "tükrös" akkor bevállalnám.
4/10 anonim válasza:
Biztos nagy gasztronómiai élmény lesz a romlott sör.
5/10 anonim válasza:
Persze. Nem romlik az olyan könnyen. Ha hűvös helyen van, akkor semmi baja nem lesz 2 hónappal a lejárat után. Nem évekkel később akarod meginni :)
7/10 A kérdező kommentje:
6: Akkor nyilván kiöntöm, ha fura szaga vagy íze van. Csak hogy mire számítsak?
2020. jan. 10. 10:53
8/10 anonim válasza:
Ezt akkor meg fogod tudni, tök mindegy, mit tippelünk most itt.
9/10 A kérdező kommentje:
8: De a leírt tapasztalatok alapján lehet saccolni.
2020. jan. 10. 10:59
10/10 anonim válasza:
Lehet, de mi a szarnak?
Majd augusztusban ha ott vagy, megtudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!