Szilveszteri hazibuliba milyen piát vigyek? Nem olyan sűrűn szoktam inni így nem annyira tudom mi ami felkapott.
Látom a szavak között a “vodkát”.
Amennyiben vodkát szeretnél vinni és nem az állja társaságba mész a royal, kalinka, bols, zubrowka és társait felejtsd el. Russian Standard, Smirnoff, Absolute nál kezdődik a vodka. Ezeket tisztán vagy sima mentes vízzel is élvezet inni, vagy bubis víz 3-4 decis pohár 1 feles vodka és egy kis lime. Vagy ha nagyon jót szeretnél akkor ezt csinálod
Egy feles vodka
2-3 dl ásványvíz (vagy szóda)
Narancs cikk belenyomva
Lime cikk belenyomva
Citrom cikk belenyomva
1-2 jeg kocka (ha nincs akkor elég ha hűtve van a víz és a vodka is)
Megkevered és iszod. Ha ügyes vagy és nem kevered más piával még másnapos sem leszel tőle.
Én személy szerint ha sok sört iszok másnap eszméletlenül faj a fejem, h bort szinten, de nem annyira. Jegertol hányok egész másnap. Ha vodkát tisztán sima vízzel, akar dolgozni is elmegyek.
Azt elfelejtettem írni, hogy ezek a vodkát azért 4-5 ezertől indulnak. Szerintem érdemes 1 ezressel többet adni értük, legalább nem leszel beteg.
Kérdés, hogy mi a buli célja! :-D
A berúgás, vagy az, hogy oldottan jól érezzétek magatokat.
Vigyél a lányoknak Aperolt, hozzá pezsgőt - az Aperol Spritz nagy kedvenc.
Jägermeister
St. Hubertus
Aperol
Bailey's
Bacardi
whiskey
tequila
házi pálinka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!