Kapható valamelyik nagyáruházban Tripel Karmeliet sör?
Figyelt kérdés
Nyíregyházi vagyok, eddig egy sparban néztem , de sajnos ott nem igazán találtam. Eddig csak az online rendelés van mint opció, csak a szállitás 1000ft aztán közel 2000ft egy üveg sörért annyira nem jutányos, hiába mondjak az egyik legjobb
Sörnek. Megköszönöm ha valaki tudna ötletet adni így nyiregyi kereteken belul hol érdemes keresni. Köszönöm!
2019. dec. 20. 21:31
1/2 anonim válasza:
Én azért kóstolónak mégis hajlanék a rendelés felé, hátha megéri az íze miatt, egyszer élünk, érdemes kipróbálni! Esetleg ha szoktál vásárolni a Metro-ban, ott szinte minden van, TALÁN ez is kapható, nem tudom, vagy még a Spar-ban vannak a hagyományoson kívül különleges sörök is, nézd meg ott!
2/2 A kérdező kommentje:
Tényleg a Metro..:) Észben tartom azt is. Köszi
2019. dec. 21. 01:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!