Whiskey kedvelőnek milyen ajándékot adnál ekkora
értékben?
Figyelt kérdés
Karácsonyi húzás miatt 3000ft környékére van limitálva az ajándék, ebből rendes whiskeyt nem tudok venni (persze lehetne kisebb kiszerelést, de valami kreatívabba szeretnék). Póló nem nagyon játszik, nem hordaná az illető. Van valami ötletetek, hogy mit lehetne venni?
Tudom, meghaladják egy kicsivel a keretet, de hátha merítesz ötletet legalább
2019. dec. 16. 09:55
4/12 anonim válasza:
Keress rá a Whiskey-k árára, és próbáld meg a legkisebb kiszerelést megvenni. Ha nincs, akkor keress olyan csokit, ami whisky-vel van töltve. Az biztos belefér a 3000 petákba.
2019. dec. 16. 09:56
5/12 anonim válasza:
A flaska kulcstartó és a Csengess egy italért van 3000 alatt, bár érthető ha nem adnál ki ennyit érte
2019. dec. 16. 09:57
6/12 anonim válasza:
Én flaskát vennék (bIbliával :D). Vagy whiskys könyvet.
2019. dec. 16. 10:08
7/12 anonim válasza:
A fent linkelt oldalról nekem ez például marhára tetszik, nem is hallottam még ilyenről:
De ettől függetlenül is mindenképpen valami kiegészítőre szavazok. Italt szerintem felesleges venni, mert egyrészt a keretbe sem fér bele, másrészt ő sokkal jobban ért hozzá nálad, ráadásul nem ismered az ízlését sem, így valószínűleg csak elrontanád a választást.
2019. dec. 16. 10:12
8/12 anonim válasza:
Zacskóstejet
2019. dec. 16. 10:41
9/12 anonim válasza:
Én nemrég vettem ír whiskey-s tejszínes csokipralinét, nagyon izlett. 5% alkohol van benne. De ez bőven 3000 alatt van. De attól még hogy szereti a whiskeyt, nem muszáj csak ebben gondolkodni. Biztos a pizzát is szereti, meg a kólát..de ez nekem nem tűnik olyan személyes ajándéknak. Ha nem ismered és csak ennyit tudsz róla akkor meg mindegy
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.