A Jameson vagy Jack Daniel's? Melyik a jobb whiskey szerintetek?
Ez két nagyon hasonló színvonalú, de nagyon eltérő jellegű whisky (kb. mintha rumot és brandyt hasonlítanál össze). Tehát kb. ugyanolyan jók (vagy nem jók), de nagyon különbözőek, így mindenki stíluspreferencia szerint fog közülük "jobbat" választani.
Ha nem ismered az ír és amerikai whisky közti különbségeket, akkor a Jameson tisztább, szárazabb, könnyedebb jellegű, a Jack édesebb, kicsit olajosabb és harapósabb.
ma 19:23
A Jameson nem scotch...
Újra, gyengébben kedvéért: Egyik sem whisky.
Mindkettő egy whisky márka, számlatan whisky kínálattal.
A Jameson egyik elég jó ár/érték arányú whisky, én szeretem.
A Jack, Jim Beam, Ballantine’s, Johnnie (leginkább Red label) kört hagyjuk. Én miattuk hittem azt, hogy a whisky ihatatlan.
A Jackből egyedül a sinlge barrelt ajánlom, de ha megengeded, hogy ajánljak, akkor inkább az írektől tenném.
Bushmills Black bush, Buffalo Trace
Vagy érdemes a bourbon vonalat is megkóstolni, ebből a Woodford, vagy Bulleit bourbont ajánlom.
A skót whisky-k nekem túl testesek, szóval azokkal nem is próbálkozok nagyon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!