Melyik a kedvenc sörötök?
Figyelt kérdés
Én általában Borsodit vagy Kőbányait iszom. Előbbit jobban szeretem. A drágábbak közül a Heineken klasszikusan jó, se nem túl keserű, se nem túl savanyú.2019. nov. 22. 23:45
12/24 A kérdező kommentje:
Első! Kinek mi... Szerintem teljesen iható mindkettő. Azért nem ilyen Risenbrau szint. 250 ft-ért teljesen oké.
2019. nov. 23. 12:02
14/24 anonim válasza:
német vagy dán sörök esetleg horvát
15/24 anonim válasza:
Erősebb fajta, azaz minimum 5%-os világos söröket, azon belül több is van, ami nagyon ízlik, abszolút kedvenceim:
Borsodi Mester
Borsodi Bivaly
Soproni 1895
Gösser Spezial
Beck's
Stella Artois
Carlsberg
Kronenbourg 1664
Leffe Blonde
Asahi
Csíki Sör
Faxe 10%
Faxe Royal
Pittinger Märzen BBQ
16/24 anonim válasza:
Nem vagyok nagy ínyenc sörök terén, így én kedvelem a malátasűrítményből készült házi sört is, sörfőzőknek nyilván ez olyan, mint szakácsnak a zacskós leves, szó se róla, de tapasztalatom szerint jobbak, mint a boltokban kapható olcsóbb sörök, értsd az ilyen 250Ft körüliek. Hoegaarden söreit én is kedvelem, továbbá a Franziskaner búzát. S bár nagyon sokan szidják, élen Winkler Robi a történetben, nekem ízlik a Csíki sör is (pont lesz-rom ezt a hercehurcát, amit a Heinekennel lemeccseltek, nekem ahhoz semmi közöm), csak az árához képest nem egy nagy szám, viszont egy könnyen iható sör, nem telít el annyira, mint némelyik sör, amiből megiszok 2-3 korsóval s érzem, hogy ez így ennyi volt, többet nem tudok meginni, azaz egy jó ivósör lenne számomra, de annak meg drága!
17/24 anonim válasza:
Nekem elsősorban a cseh sörök a kedvenceim, mert testes keserű ízük van. Pilsner Urquell, Krusovice, Budweiser, Staropramen, Kozel, Rychtar, Argus Majestic mindegyik jó sör de ha egyet kell választanom közülük akkor Pilsner Urquell.
19/24 anonim válasza:
Borsodi bivaly, Argus (fekete dobozos)
20/24 anonim válasza:
Heineken, Arany ászok, Stella, Soproni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!