Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Bevihetek a Tesco-ba nem ott...

Bevihetek a Tesco-ba nem ott vásárolt pezsgőt (a táskámban)?

Figyelt kérdés
Be fog sípolni? Vagy be kell előtte mutatni?

2019. okt. 22. 12:17
 1/8 anonim válasza:
90%
Nem fog besipolni. Szerinten blokkod legyen róla azért. Vagy hagyd kint a csomagmegőrzőben, de ha nem veszed ki a táskából, meg nen nyitogatod, akkor nem hiszem, hogy baj lesz belőle.
2019. okt. 22. 12:20
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Be kell mutatni, kapsz rá egy matricát. Ha náluk is van ugyanaz a fajta, besipolhat
2019. okt. 22. 12:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Okés, köszi
2019. okt. 22. 12:45
 4/8 anonim válasza:
70%

Nem igaz, nem sipolhat be.. Csomószor jártam be úgy boltba, hogy előtte vásároltam másik boltban... Más a bvinalkódja, nem sipolhat be, meg ott megvetted már... Olyan kis fém izé besipolhat, de én nem láttam alkoholokn, lehet van amelyiken van...

De most miért hülyeség a csomagmegőrző, a blokk meg 100 %-ig bizonyítja. Oké, vigyázni kell a máshol vásárolt cuccokkal, de akkor is még ott a kamera...

2019. okt. 22. 13:21
 5/8 anonim ***** válasza:
98%
Dehogy más a vonalkódja. Több százezer címke készül ugyanazzal a vonalkóddal. Anno ki is volt írva, hogy a máshol vásárolt árut kerik előre bemutatni.
2019. okt. 22. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Besípolni nem fog, ha a vásárlás helyén se tette, mert ott hatástalanították az áruvédelmét. Az a tuti, ha bemutatod a biztonsági őrnek, az lematticázza. De ha a táskából nem kerül elő, nem lesz baj.
2019. okt. 22. 14:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd meg a biztonsági őrnek - más boltban is kint van a tábla, hogy a máshol vásárolt árut kérjük előtte bemutatni.
2019. okt. 25. 00:26
 8/8 mindentudó99 ***** válasza:
18%
Inkább idd meg előtte
2019. okt. 25. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!